Packa packa packa

Idag har jag bara packat och jag packar lite smått fortfarande.
Äe rätt så trött eftersom vi somande först imorse, men det var en väldigt lyckad kväll.
Nu sitter jag och äter påskgodis och ska vsluta packningen!
Ha ett grymt påsklov! Tror inte jag kommer kunna blogga på hela veckan, men vi får se!
 
Kommer att sakna dig väldigt mycket denna vecka!!

Påsklunch

Hejhej! Sitter just nu i bilen påväg till sumpan för att hämta upp farmor och faster. Vi ska nämligen äta påsklunch med de. Blir säkert bra, puss


Kvällens

Och Ricky fick vara med på ett hörn också! Ha en bra kväll o ät mycke godis! 

Outfit

Här är min outfit inför kvällen!
 Blus-Odd Molly, Jeans-Zara
 
Jag är mdveten om att denna bild är suddig...:P
 
Ha en grym påskafton nu!

Påskafton

Hejhej! Ville bara visa vad jag fick i påskpresent, har så snälla föräldrar! 
Nu ska jag bara städa rummet och välja kläder till ikväll. Har verkligen iiiiiingeneen aning om vad jag ska ha på mig!!!! 
 
 

Youtube in my ♥

 I know... dessa videor ser lite... ah jag vet inte. MEN de är verkligen jättebra! Speciellt den andra. Gör man de lite awkward övningarna så kommer det att kännas. Jag körde nyss båda videorna x3 och känner verkligen av det! Jag var lite skeptisk till de först men sen var det kul när jag vågade släppa loss haha! Nej men det var riktigt kul att göra också. Rekomenderar stort! 

Påskafton

Igår åt min familj en liten påskmiddag och en av min systers kompis var med. Efter maten satt vi tre och tittade på roliga klipp. På kvällen chillade jag bara runt i min nya pyjamas.
 
Idag är det påskafton och jag ska ut på pw med T och sen hem till Elina på påskmiddag. Ska bli jätte mysigt.
Sedan sover jag hos E. Imorgon ska jag packa klart allting och det kommer nog ta hela dagen...
 
osminkad och grejer, men jag är glad ändå! Hahaha

What the water made me- Bon Jovi

 

Promenix

Hejhej! Idag var jag först på gudstjänst med Maja. Sen när jag kom hem messade jag Julia och frågade om hon ville sticka ut på en liten pw och catcha up lixxxxom. Och ja, vi gick dryga 7km och snackade oss i fas. Vi träffas verkligen aaalldeles för sällan! Mys var det och när jag kom hem var det Askungen på Disney Junior och det behövde jag verkligen kolla på, ahah hundra år sen ju. Efter den filmen kollade jag runt bland de andra tvkanalerna och då var det Lejonkungen på barnkanalen! Verkar vara någon påskgrej att visa alla filmer...? Iaf så behövde jag ju kolla på den också ;). Sen fort i duschen och nu sitter jag här. Ska se om matteboken lockar liiiite ikväll men det är väl högst otroligt kanske. Har massa att jobba igen, var ganska oprodutiv denna vecka och nu får jag igen för det. Hehe karmaaaa.
Får se om jag bloggar ikväll! Puss
Dags för en photoshoooot snart maybe??

Låång dag

Idag har jag varit i stan med T och vi har haft det jätte mysigt, ätit gott och hittat lite grejer.
Själv köpte jag en söt lite pyjamas och en borste.
 
Imorgon ska jag först ut och gå med T och sen ska min familj på påskmiddag hos Elina, det ska bli grymt!
  
Har inga andra bilder för tillfället på T

Skärtorsdag

Idag är det ju skärtorsdag, eller snart är det inte det längre. 
Idag fick vi glass på SO:n, alla lektioner var rätt så soft, förutom spanskan då jag hade läxförhör. Men på svenskan hade vi charader, det var väldigt kul.
 
Nu ska jag käka lite påskodis och bara ha en grym kväll!
 
Imorn ska jag och denna sköna brutta in till stan och shoppa lite!

Coop

Hejhej! Påsklov nu för vissa men jag ska nu iväg med laget o jobba på Coop.
Wehooo. Aja ser ut såhär just nu. Plus massa fula effekter


Bra dag

Dagen har varit bra faktskt, fast den var så lång. Jag började med att glömma min dataladdare, och vi skulle lämna in våra datorer idag så, jag fick som tur var skippa musiklektionen, så jag, Therese och Jacob(som också glömnt sin dataladdare) drog hem. Jag och T åt lunch hemma hos mig och sen åkte vi tillbaka till skolan.
 
Nu när jag har varit hemma har jag kollat på TV, börjat småpacka och lekt kurragömma med min katt.
En bra dag helt enkelt.
 
min katt i söndags, då vi hade klätt upp henne lite

Sjuk

Känner mig dålig så hoppar träningen idag och tänkte plugga lite och sova lite och kolla lite PLL. Allt för att bli frisk. Haha jag måste bara säga att jag råkade skriva "fisk" förut där det står "frisk" nu. Haha "allt för att bli fisk" Haha the typical me o sitta och garva lite för mig själv.. Heh. Nej men jag vill bli frisk till imorgon då det är sista dagen och vi har slöjd och massa sånt. Inte för att jag gillar slöjd. Trust me det finns ingen som hatar det mer än jag. Mrn om man missar en lektion så kommer man så himla mycket efter! Ush hejdå.
 

Skjorta, kavaj och ROSA byxor

Idag slutar jag sent, segt... Slutar också med fotboll som jag inte orkar spela just nu. Sen ska jag bara hem och plugga spenska. Jag ska också börja titta på kläder som jag ska ha med mig till Italien.
Puss!
 
 

Ursäktar...

...så mycket för det låga uppdateringen men jag har massa anledningar som ni antagligen inte ens vill höra om. Jag håller just på o tragglar franska då jag har prov imorgon som jag känner redan nu kommer gå åt hellllvvveettteee. Känns sådär... menmen. Nu måste jag skynda mig för att jag ska göra lite SO sen också som jag ligger lite efter i... Hehe. Går sådär just nu... Aja hejdå!
Till imorgon, döda mig.
Förra vintern

Makeover time

Idag efter skolan gick jag, Agnes och Therese hem till Elsa, med Elsa då såklart! 
Hemma hos henne körde vi små makeovers, på T noppade vi (Agnes) hennes ögonbryn, på Elsa fick vi sminka henne, styla med kläder och fixa hennes hår, skit kull älskar att styla folk! Elsa fixade också alla tres hår sen.
Väldigt mysig dag!
 
Gammal bild...

Kära syster

Idag fyller min älskade storasyster år! Hon betyder jätte mycket för mig, vet inte vad jag skulle göra utan henne, allt skulle bli så mycket tråkigare då. Nu fyller hon 17 år, what!? Känns helt sjukt. 
Älskar henne, fast vi ibland verkligen lan bråka, så älskar jag henne och det kommer jag alltid att göra!
 
 
 
 
 
Älskar dig Nathalie!

Våfflor

Idag är det min pappas födelsedag och det är våffeldagen. Så när jag och min syster kom hem så lagade vi våfflor till honom, eller alla.
Sen nu på kvällen har jag bara pluggat SO och lite spanska.
 
Imorgon fyller min syster år! 
 
Pretty old pic
 
 

Sista veckan

Sista veckan nurå, sen åker jag till Italien! Ska bli sjukt najs. Men först måste jag klara av den här sista veckan. Nu ska jag snart till skolan, puss!


Kikar in

Hejhej! Jag ville bara kika in här för att säga godnatt och hoppas att eran helg har varit bra! Min har varit helt okej och nu tänkte jag sova. Ska försöka hinna slänga in ett inlägg eller två imorgon. Mina måndagar är väldigt hektiska nu för tiden så vi får se hur det blir... Godnatt!
Egobild från nån vecka sedan hahaaaa uggllllyyyy


Släktfest

Igår var det väldigt mysigt, förutom att jag var så trött. Har varit ovanligt trött hela veckan.
 
Men idag kommer släkten hit och det ska bli kul. Håller på och fixar mig lite nu och sen ska min syster locka mitt hår. Woop. 
Ha en bra söndag nu!
 
Hahahhah jäääätte gammal bild som Elina tagit på mig, och det var faktiskt också hon som stylade mig.

XOXO

Ha en bra lördagskväll alla!
 
Efter att jag tagit bilden insåg jag att jag hade zoom på...

Outfit

Här kommer några bilder, inga bra bilder på kläderna eftersom ingen kunde ta någon bild på mig. Sen har jag inget bra ställe att ta bilder på, så att man ser hela mig.
 
 
 
 
 
Jeans-Promodo, Blus-Vet inte, lappen är bortklippen...
 
 

Syster mys

Idag har jag och min syster bakat hela dagen inför imorgons släktträff, då alla ska fira min pappa och syster som fyller år snart.
Ikväll ska min familj bort på middag och det ska bli väldigt trevligt. Kanske kommer en outfitbild senare!
 
Cornflakesgodis
Hackad vitchoklad till andra chokladbollar
krossade polkagrisar till chokladbollar

Marsian partyyy

Hejhej! Ikväll kommer släkten hit för att fira alla som fyller år i mars. Blir nog ganska mys. Nu vankas storstädning. Som tur så var det inte så länge sedan jag tvättade alla speglar så det behövs nog inte göras... eller jo badrummets kanske... åhhh ångest! Nej det är ganska kul o städa när man väl har börjat.
 
 
Innan frukosten så tränade jag och mamma tillsammans. Haha once in a lifetime att vi tränar tillsammans typ. Nej men hon gillar mest o springa och jag hatar att bara springa och tränar hellre styrka. Men idag fick jag viljan igenom och styrka det blev! :D Känns bra. Nej nu ser jag alla damtussar på mitt skrivbord som jag damade för en vecka sedan och insåg nu att jag antagligen måste dama om allt igen!! Åhh varför finns det dam?? 

Nätmobbning

Idag har våran klass varit på en föreläsning om internet.
Vi pratade också om nätmobbning och det är något som jag tycker är väldigt fegt. Att man sitter och gömmer sig bakom en datorskärm och mobbar andra människor. Det är bara helt fel, fegt och vidrigt.
Ska inte säga mer nu för jag ska på lektion nu!
Bild från idag


Regal

Kan tyvärr inte ta några outfit bilder idag, för att kameran är i min systers rum och hon är sjuk så hon sover... Vill inte väcka henne. Men ni får några webcam bilder!
 
 
Idag har jag på mig ett vitt linne från Vero Moda, grå kofta från Gina Tricot och ett par jeans från levi´s och sen är klockan från Regal.
Det är nästan så att man börjar garva åt outfit bilden, för den är så extremt dålig!
 

Svar på frågestunden, del2

 

Drugs

Idag har vi haft drog snack och prat om nätmobbning. Det var lärorikt och myckt bättre än vanliga lektioner.
 
När jag kom hem så duschade jag lite snabbt och snart ska jag möta H vid busshållplatsen för vi ska på konfamöte ikväll.... Skulle helst vilja lägga mig och titta på en film just nu.
 
Bild från "The studio"

Neverland

Rubriken har inget med inlägget att göra ifall ni undrar. Jag blev färdig liiite tidigare idag än vanligt men av någon anledning så lägger jag mig i sängen och slumrar bort dessa ca 10 minuter som jag t.ex. kunnat ta en outbild på... The typical me. Så ni får en webcam bild as usual! Hehe jag är en usel bloggerska. Idag ska vi inte ha några vanliga lektioner utan bara drogsnack med polisen och lite sånt så det är skönt! Puss 

irriterad

 
Idag så fick jag gå tidigare från skolan, yay! Jag skulle nämligen åka och kolla min käke, var väldigt svårt att hitta eftersom hela sjukhuset var en stor labyrint. 
Sedan hade jag tänkt att jag skulle till tandläkaren och klippa av lite tråd som stack mig i kinden, men såklart så var dom på utbildning då.... Dom lyckas alltid vara borta när jag behöver tid. Min nästa tid har ju skjutits upp en hel månad typ på grund av dom! Gillar dom verkligen inte.
 
Okej detta var rätt så onödigt, men behövde verkligen få ut min ilska!
 
Saknar värmen!

I'm on my way

Hejhej! Nu ska jag snart till skolan men tänkte blogga lite först... Idag är det tisdag som är en av veckans värsta dagar. Ushush. Ikväll ska jag verkligen försöka hinna lägga upp svaren på frågestunden del2. Har träning och läxor så vi får se hur det blir... Nu blev det plötsligt väldigt bråttom igen... Ahhhh hejdå!
Fastnar inte på bild idag....

Tekniska problem

Idag på NO-redovisningen gick det åt ***. För jätte många sidor hade försvunnit på min grupps power point och alla ställde många frågor vi inte kunde svara på, men helt okej gick det nog iaf.
 
Nu ska jag plugga lite spanska till mitt läxförhör på torsdag.
 
btw det snöar!

Lent hår

Hejhej! Jag kunde borsta hårest utan större problem imorse och är allmänt glad trots faktan att idag är det måndag. Efter skolan ska jag till Ebba och sedan ska vi till träningen. Efter träningen går vi hem till henne igen för att äta lite sen ska vi på nästa träning. Är hemma kvart i 9 ungefär så uppdateringen blir inte sådär awesooommme... Ha en bra måndag! 
Har fotboll första lektionen. Blir sammanlagt 3 pass idag! Pjjuuhh

Före- efterbilder

Tänkte bara visa resultatet! Håret ser jävligt gult ut på första bilden men ja, så gult är det inte!
Ser ni skillnaden?


Hola

I fredags så firade jag Elina och sen svarade vi på frågestunden, som kommer ut i delar. Sen gick jag hem och åt middag med min mamma, sedan spelade jag Sims på kvällen. Skön fredag.
 
På lördagen så gymmade jag med Elina och sen drog vi till forum och åt lunch och shoppade lite. Sedan hade jag och Elina High School Musical maraton. Sjukt najs, där slaggade jag också.
 
Idag så var jag först på gudstjänst med Hanna, därefter så åkte jag hem och tog en snabb lunch. Efter lunchen mötte jag upp Therese och vi tog en powerwalk, mysigt. Efter powerwalken gjorde jag några träningsövningar med min syster. Vid 3 hämtade Elina upp mig och vi åkte till forum och då klippte Elina sig.
 
Nu sitter jag och pluggar NO.
 
 
 
 

Elina

Jag tycker synd om alla som klagar på sina kroppar när jag är där. Som när nån säger "åhh mina ben är såå tjocka"(fast de inte alls är det) för att de vill att jag ska säga "nejnej gumman du är värsta VS modellen ju.."osv. Fast det gör jag inte. Jag säger inget alls vanligen utan gör något underligt läte bara, oftast "mm" eller "ahaa"-typ som jaha du tycker så du. Haha. Så klaga inte när jag är där för av mig får ni ingen bekräftelse inte! Jag orkar inte haha. 

Jag har inte klippt topparna på ett halv år. Och de är påriktigt kluvna. På vissa hårstrån så kan jag tom se att hårstråt kluvar sig(kan man säga så?) längst ner. Men jag ska klippa mig idag så soooo looong slitna hååår. 
 
När någon gör något idiotiskt har jag svårt att vara tyst. Kan vara både bra och dåligt. 
 

Jag går på konfirmation men det sista jag är är troende och tycker att de mesta vi lär oss och läser om där är strunt. Ta det på rätt sätt alla troende. ♥
 
Jag har bestämt mig för att jag ska ha en dotter och en son när jag blir stor(haha). Tjejen ska heta Anja och killen ska heta Kim. Det bestämde jag mig för redan när jag var 6-8 år. 
 

Jag har väldigt svårt för att låta entusiastisk när folk berättar något kul. Även fast jag tycker att det är något roligt någon berättar om så kan jag inte visa att jag tycker det. Säger mest bara "jaahhaaa vad kuuuul..." och försöker le. Jätte konstigt för jag försöker verkligen. 
 
Jag har fått för mig att jag ska få snygga triceps och tränar de VÄLDIGT mycket. GÄDDHÄNGET SKA BORT!!!! heheh nej men jag gillar när triceps är snygga. :P
 

Mina ben börjar bli väldigt muskelösa och jag vet inte om jag gillar det eller inte. Har iaf slutat göra massa övningar för de utan tränar vader och rumpa om jag ska tränar den nedre delen av kroppen. Fast på fysen med laget går det inte att komma undan. Inte för att jag tycker det är fult på de som har de men jag har så jädra korta ben och om de är så breda som de blir när musklerna kommer fram så ser de ÄNNU kortare ut! Ushush. 

Inställt

Hejhej! Matchen blev inställd idag så jag har bara legat framför PLL hela morgonen. Nu ska jag dock iväg till mammas jobb för att träna lite på gymmet där och sedan drar jag till forum för att jag har alldeles för mycket pengar som ligger o skräpar. Haha nej men jag måste shoppa av mig lite, shoppar aldrig numera! Ska kolla med alex också om hon vill med! Seeyyaaa

Svar på frågestunden, del1

 

Snart kommer de första...

... delen av frågestunden upp här! Inlägget kommer upp vid halv sju så gå in här då! hejdå! 
Hahahah fulllaaaaa

Dagens

Hejhej! Sorry för inlägget innan haha. Jag har haft min "snälldag" idag... Det gick sådär menmen. I alla fall så var det därför Jacob fick låna min telefon och blogga lite... Jag vill inte ta några riktiga bilder med the systemas idag, känner mig ful och äcklig så därav de överredigerade bilderna. Man har ju såna dagar ibland. Lika hemskt varje gång! Ushush. Om någon timma ska jag på träning iaf så det blir nog bättre om jag får röra på mig lite. Seeeyaaa


Helvete

Varför är Jacob så jävla kung asså han är snäll och en riktig bror

https://cdn3.cdnme.se/3115964/6-3/pic_51406e04e087c3229a857e51.jpg" class="image">


Wednesday

Idag är det onsdag och idag ska T slagga här och imorgon åker vi till Romme. Ska bli najs.
På fredag ska jag fira Elina (typ en vecka försent...) och då ska vi svara på frågestunden, så nu har ni chansen och fråga oss vad ni vill, skynda innan det blir försent!
FRÅGA HÄR!
 
Ha en bra onsdag annars!
 
Bild från när vi skulle åka till Duved
 

Sorry for noooo blogging

Sorrysorry men kände helt inte för att blogga varken igår eller idag. Ska försöka bli bättre imorgon! Promise! Ni SKA få ett outfit inlägg t.ex.... bra va? Hehe nej nu ska jag fortsätta med franskan(som dock inte går så bra eftersom det är barca-milan nu)... Sååja, bätte uppdatering imorgon men ni får gärna fråga mer frågor på frågestunden! 

Week

Idag hade jag ett jätte jobbigt matteprov, som inte gick så bra, tror jag.
Sen fick jag reda på hur det gick för mig på mitt SO-prov och mitt svenska tal. Så dan har varit helt okej.
 
Ikväll ska jag och min syster ha systerkväll, typ. Kommer att bli mysigt.
Imorgon slaggar Therese hos mig och sen på torsdagen drar vi till Romme. 
 
 
GLÖM INTE ATT FRÅGA FRÅGOR! 

Har ni nåt råd?

Jag håller nu på o försöker bestämma överkast till nya sängen... Jag är lite inne på detta↓
Men jag är inte helt säker... Nu till frågan: 
Har ni något tips på överkast? Kanske någon bra hemsida/butik med snygga överkast eller kanske något tips på vad som skulle vara snyggt till vita väggar? 

Lite av det jag fick igår

Har nu kommit hem från träningen och sitter nu och laddar upp bilder till er på lite av det jag fick igår. Orkar inte fota allt nu så jag tar lite i taget ;). Resten av dagen ska jag spendera i mitt rum, tvättstugan och min toa. Det ska dammas och tvättas och allt sånt. Schemat ser ofta ut så på söndagar... Inget plugg har jag vilket är helt amajjzingg (med Sarah Dawn Finer's röst igår, haha). Ska också se till att blogga ordentligt idag, låter väl bra? :D Hejdåå.
En bukett med 15 fina rosor (jag var  för lat för att flytta på hantlarna...)
Dessa filmer av lillebror. Haha han känner mig för väl ;D
<3333333333333333333333
Haha min granne var ju med i Louise Hoffstens nummer. Mamma frågade om hon inte kunde be Anton om en autograf och så fick jag det här i överaskning! Hihi rätt coolt. 
Och så slutligen min nya säng som kom hem igår! Åhhh så fin den är och rummet blev inte alls super litet utan jag så mycket golvyta som jag behöver och aaaaallt är väldigt bra just nu. Jag vill inte visa mer av mitt rum nu förns allla hyllor är på plats och sådär så mer får ni inte se av rummet.

†Kyrkan†

Igår var jag med mi konfirmationsgrupp hela dagen i kyrkan, trevligt. Idag ska jag på gudstjänst och sen ska jag vara med Therese och hon ska slagga här.
 
När vi har frågestund bloggar vi inte så mycket som vi brukar, kanske ni har märkt... Men blir som vanligt igen när vi har svarat på den, blir nog på fredag, så ni får hålla ut, hahah.
FRÅGA HÄR! FRÅGA FRÅGA FRÅGA HÄR HÄR HÄR!
 
Vet inte hur mycket jag har garvat åt den här bilden
 

Igår fyllde ju världens bästa år! Yay. Grattis igen Elina och ja somsagt du vet redan hur mycket jag älskar dig och behöver dig!
Love ya sis!

My birthday

Hejhej från mobben. Står just nu och håller i min nya säng så att den inte välter. Pappa håller på o skruvar dit bena. Ifall ni undrar så har jag haft en bra dag förutom en idiotisk kommentar vi fick plus att Yohio inte vann mello. Aja man kan ju inte få allt. Jag gör ett riktigt inlägg imorgon, puss


Fråga fråga fråga

Fråga på nu, vi vill ha många frågor att svara på sen! 
FRÅGA HÄR! KLICKA HÄR!
 
Idag var jag och shoppade med T, de var väldigt mysigt! Har inte mycket mer att säga om dagen.
 
 
 
Mina awesome shoes som jag köpte idag från Picies
 
  
Superfin sjal jag hittad på KappAlh
 

Sen köpte jag också en bh och lite födelsesaker till Elina som btw fyller år imorgon! Wie!
 
 

FRÅGESTUND

Så nu kör vi! Fråga oss vad du vill och sen svarar vi på alla i frågor i en videoblogg!
 
 
 

Nervös

Ska snart ha min sista lektion för dagen och det är svenska. Ska hålle ett tal då inför hela klasse, är väldigt nervös inför detta!
Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, kanske typ plugga...
 
Förlåt men jag hann aldrig blogga igår!
 
Idag ska jag fixa en frågestund! så fråga på då!!!
 
Jätte gammal bild, faktiskt min första instagram bild!

Opss

Glömde att jag inte hade bloggat någonting igår!! Sorrysorry men plugg och träning gick väl före. Idag har jag veckans sista redovisning och ikväll har jag endast en läxa att göra. Ska vara barnvakt ikväll så det blir rätt kul. Sen ska jag antingen träna lite själv (om jag känner för det) eller så sätter jag mig framför pll eller vampire diaries... Blogga ska jag i alla fall göra! Puss
Bilden på Angelica blick är för att jag undrar om ni tycker att jag ska färga håret till den färgen inom en snar framtid?


seg dag

Idag kommer det bli en seg dag. Har fyra lektioner innan lunch sen har jag komp på mentorstiden men det hjälper inte mig för jag har fotboll efter, så en timmes håltimme... Efter fotbollen ska jag på konfa, sen kan jag äntligen komma hem och ta det lugnt!
 
Men jag ska inte klaga, kommer säkert bli en bra dag.
 
Snart blir det frågestund här i bloggen också!
 
 
två snabba bilder på mig idag!

††

 
 
Förlåt men har inget att blogga om så här är lite bilder

Hoppade träningen...

...för första gången! Andra gånger har det bara varit pga. sjukdom eller skada. Nu hoppade jag den för att jag kände att jag ville prioritera mina 2 redovisningar plus franska läxa. Hade jag tränat hade jag fått hålla på o plugga till klockan 12 inatt och då skulle jag ändå varit för trött för att faktiskt fått någonting i hjärnan. Så det känns förvånansvärt bra att hoppa träningen... men lite ångest har man ju alltid. Men ska se om jag hinner med ett eget litet träningspass. 
Nu ska jag fortsätta med redovisningarna och det börjar kännas rätt bra faktiskt! :D Seeyaaa

tisdag

Sitter i cafeterian och har låång rast. Har SO som sista lektion, sen ska jag hem.
Vet inte om jag kommer blogga mer idag, annars får ni nöja er med detta tråkiga inlägg(från min sida).
 
Superdålig kvalité...

Superduperbråttom

Kör på en super slarvig fläta idag, sov till o med i den för att den skulle se slarvig ut haha.
Hejhej! Har verkligen jättebråttom just nu så hinner inte skriva något långt. Sorry for no blogging igår men jaja, mycket plugg denna vecka! Seeyaa

Tired osv

Hej!
Kom hem för någon timme sen och har bara softat lite. Hade ingen svenska idag så fick sluta tidgare! Woop.
Ska plugga lite spanska och sen fortsätta softa lite.
Kort och onödigt inlägg, men kände för att blogga!
 
 

Igång igen

Hejhej! Kom hem vid halv 7 igår kväll och började packa upp och allt sånt på en gång för att få det överstökat. Hade i någon kräm från The Body Shop i håret för att det skulle bli lite lenare och allt sånt där(det var ett rent helvete att borsta håret i duved, måste klippa mig!!) och ja, håret känns lite mjukare. Måste klippa mig typ NU och då tänkte jag låta frisören klippa så mycket som behövs, det kan alltså bli 1dm, 2cm... det spelar ingen roll bara det slitna åker bort! Nu måste jag skynda, bye!

Kvällsåkning

Idag var det snöstorm.... Igen. Så vi fick skjuts ner till Åre och där strosade vi runt lite. Sen åt vi pizza på ett ställe dom visade sig vara väldigt dyrt. Efter det tog vi bussen hem igen och gick uppför en lååång backe u värsta snöstormen.
Kom precis hem från kvällsåkningen och nu ska vi titta på Grey's anatomy!


RSS 2.0