When it has to be good

Går runt och sjunger på den reklamen hela tiden...

Nu har jag duschat, tränat, pluggat och ska nu göra mig i ordning för sängen och sätta på en film. Det står mellan Höstlegenderna, Pretty Little Liars eller Lejonkungen... Vilken tycker ni?
God natt folks puss hej
Fett seriös på sista haha Tyckte den var kuuul
 

Tidsoptimist

Hejhej! Jag är väl en tidsoptimist alltså, hann inte blogga imorse heller... Efter skolan idag så åkte jag till ropsten för att möta pappa, sedan åkte vi till alpin garaget för att fixa mina pjäxor! GREAT nu kanske jag kan åka slalom iår utan att fullkomligt dö av smärta. Nu är jag hemma igen och ska städa rummet och därefter träna. Ska försöka ställa in några tidinställda till imorrn för jag och Alex kommer gå runt i sickla hela eftermiddagen för att leta sommarjobb. Seeuu
Ena bilden är ett avtryck efter mina fötter och ena bilden är på min tröningsappar som jag använder mig av när jag styrketränar hemma :)


31-1-13

Idag har jag varit 15 i 31 dagar! Yay! 
Januari har gått väldigt fort, lite läskigt nästan. Tiden får inte gå såhär fort... Får små panikattcker ibland när jag tänker att jag kommer aldrig att kunna bli yngre än såhär, eller att jag kanske inte blir äldre än såhär. Allt sånt skrämmer mig! Jag hatar när man bara ligger hemma och har en värdelös dag, känns som man spiller tid.
 
Men nu ska jag inte vara så djup, om det där ens räknas som djup.
 
Tog iaf lite bilder idag, när jag ändå inte hade något att göra!
 
 

Hjärta

Har precis dissekerat ett hjärta... Fy fan vad äckligt. Det luktade margarin och dött djur. Det var ett lamm...


Ledsen

Men för mig, liksom många andra, så går plugget före bloggen. Och tråkigt nog så överrumplas man av läxor just nu. Så fort det lugnar ner sig så kommer jag att blogga, promise. Och jag lovar, jag bloggar så fort jag får en stund över. Bortsett från en stund och det är den timma(om jag har tur) jag är ensam hemma efter skolan. Den timman bloggar jag ytterst sällan på även om det är den ultimata tiden att göra det... Jag behöver den stunden för mig själv för att varva ner, äta mellis, titta lite TV, ta en tupplur osv. För att sedan dra iväg till träningen och sedan plugga resten av kvällen. NOprovet har tagit väldigt mycket av min tid och så fort hela Biologi avsnittet är över så tror jag att skolan kommer bli något lugnare... vi får se. Detta blev en himla lång onödig text men jag bloggar, och det vill ni. Puss hej
Har inte heller hunnit ta någon ny bild på länge....

Sleeepy

Störd rubrik, men orkade komma på någon annan, eftersom det är precis så jag känner mig.
Har varit extremt trött hela dan idag, sen gjorde jga illa mitt knä sista lektionen, på fotbollen också.
Woho (y).
 
Har precis duschat och ska sen titta på tv. Sen måste jag plugga spanska, har läxförhör imorgon! Jag har inte pluggat nånting, för jag har bara pluggat till NO-provet... Skit!
 
Så nu ska jag plugga!
 
Gammal profilbild från Facebook

Försov mig

Hann inte blogga imorse, försov mig... Aja hinner inte blogga nu heller för jag har svenska nu puss


Stressigt

Hej hej! 
Har just nu egentligen väldigt stressigt men bloggar iaf! Woho hur bra är inte jag!
Nämen idag vet ni ju vad jag ska göra så det behöver jag inte ta upp, sen hinner jag inte sitta och fota så det blir en photoboth skit nu!
 
 

Förlåt

Men måste bara lägga upp den här, tyckte den passade in på mig väldigt bra!

Noprovet=över

Nu är ÄNTLIGEN NOprovet över! Pjuhhh säger jag bara. Det där provet har ju funnits i bakhuvudet och gnagt ända sedan innan jul nån gång? Så ja, relief! Jag kom precis hem från träningen och ska snart duscha och göra min enorma matteläxa, okej den är inte enorm men just nu känns den så. Borde nog sätta fart för jag måste raka benen också och det kan ju ta en väldig tid ;)
Bild från Tyresö idag där vi spela dm. Typ den roligaste lekplats jag har sett i alla fall, har bara skruttlekparker här omkring


Untz Untz Untz

Idag efter DM drog jag hem och sen kom Unn till mig. Vi har gjort en awesome film och sitter typ bara och tittar på den... Livet leker.
 
Imorgon ska jag vara barnvakt till Elinas lillebror, ska bli jätte kul.
 
Har inget mer att tilläga
 
Bild från filmen

Suck

Fett sad förlorade första matchen och spelade lika andra. Men vi åkte ut... Fan va segt!
Sitter och käkar lunch och ska snart dra hem.
Sär bild men men


DM

Hej bloggen!
Haha, testar ny variant här.
 
Idag har jag först NO-prov och sen ska jag åka direkt till DM. Är inte så taggad på det... Men är inte så sugen på att gå i skolan heller så, what to do?!
 
Men nu ska jag plugga in det sista!!!
 
 
Två snabba bilder!

Checka!

Alla gå in på denna blogg!
Grymt skön tjej, snäll, rolig och extremt söt och snygg också!
Såg en väldigt bra text också ganska långt ner på hennes blogg, så checka!
KLICKA HÄR!
 
klicka här för att läsa en grym text!
 
 
 

@ Hanns's

Hejhej! Är just nu hos Hanna och vi har just tagit en paus från pluggandet, pjuhhh. Nu ska vi väl hitta på nåt eller så pluggar vi vidare, vi får se. Puss

Jag just nu!

Jag har faktiskt blivit riktigt duktig på att ta bilder!
 
 
 
Det är ego på hög nivå nu!!! +ett väldigt smile!

NO

Kom hem precis och ska plugga galet! Ikväll ska jag bara softa + plugga + duscha. Så det blir en skön kväll, efter en jobbig dag!
Gympan var extremt jobbig! Man skulle springa och ha en stafett. Att springa med alla kläder på sig var inte en hit, kan jag säga. Höll på att dö av värme och trötthet.
Eller nej men nästan.
Sen så har min katt väckt mig dom senaste nätterna eftersom hon vill gosa...
 
Min katt in action, typ

Sommarjobb

Jag och Alexandra håller just nu på för fullt med att hitta ett sommarjobb för oss båda. Vi har några ev. alternativ men det skulle vara väldigt roligt om ni kunde ge oss några tips på ställen som årligen ger ut sommarjobb. Skulle vara otroligt snällt eftersom det är så svårt att hitta jobb nu förtiden, speciellt vid en så ung ålder vi är i. Vi letar egentligen efter allt, så det spelar alltså ingen roll vad för sorts jobb det är.
Vad det gäller lön så spelar det inte heller någon roll egentligen. Jag tror att vi båda bara vill ha något att lägga på cv't liksom. Plus att det är otroligt bra att få känna på hur det är i vuxenlivet, att ta ansvar och att "göra saker själva" liksom. Alexandra har dock en till anledning men den kan vi ta upp när/om den är aktuell. 
Men som sagt det vore verkligen snällt om ni kunde tipsa oss om sommarjobb! Puss 

Förlåt för mobilblogg

Men hinner inte sätta på datorn eftersom jag ska iväg nu. Idag vet ni ju redan vad som händer. Ush och fy vad jag hatar måndagar alltså, är väl inte ensam om det kanske... Idag vid tolv kommer ett inlägg upp där ni gärna får tipsa oss lite, så kolla in norrleins då vetja! Seeeuu
Min nuvarande bakgrundsbild på ajfånen. ❤


28-1-13

Hej, idag ska jag ju ha konstig gympa så hela min väska är fullproppad med utekläder. Jag orkar verkligen inte bära runt på den och sen ha på mig allt och samtidigt springa... 
Sen idag ska jag hem och plugga eftersom jag har NO-prov imorgon!!! Men det känns som jag har koll på det mesta.
Men nu måste jag fixa lite mer inför idag! 
 
Vill tillbaka nu!

NO-plugg

Hejhej! Efter träningen imorse så åkte jag till ALexandra där hon(som ni redan vet) hade släktfest. Där ingick jag dårå haha ;)
Jag gick dock hem vid 4 för att plugga! Najjjsssss har no prov på tisdag och jag har nog aldrig haft så mycket ångest som jag har just nu! Stresssss
Imorgon ska jag först till skolan och sedan ska jag och Hanna hem till nån av oss och plugga till noprovet tillsammans. Kan vara bra ifall jag har glömt att plugga på en del t.ex. Vi ska nog också planera lite också, ett litet projekt jag inte kommer berätta om haha. Nu känner jag mig som Kissie som ständigt skriver saker som hon inte kan dela med sig av men ändå måste säga att hon gör något som hon inte får berätta om! Otroligt irriterande men det ger väl lite mer status och det är ju hennes jobb liksom. Jag gillar Kissie ifall ni undrar. Jag blir inte provocerad av det hon skriver utan tycker mycket av det är roande och en del (eller rätt mycket) håller jag med om. Just in case ni undrade likzoooom. 

Svar på tal

Har fått många frågor nu om våra kameror. Detta är svaret så nu vet ni det och behöver inte fråga den frågan igen, Bra va? Hehe
 

Packa, packa & packa

Imorgon har jag sär gympa, så min gympalärare kommer bedöma hur jag har klätt mig efter vädret. Så håller på att packa inför det, alltså väldigt mycket kläder eftersom att det är sjukt kallt ute. Orkar verkligen inte. 
 
Idag blev väldigt lyckat, fick paket och allt var trevligt. Fick två st presentkort på Zara, två st presentkort på Gina Tricot, ett på The body shop och en body lotion från The body shop. Juste fick en gaffel också.
 
Gammal bild från förra året!

Gudstjänst

Har precis varit på gudstjänst med Hanna, bara sex stycken kvar nu, sen kan jag tillbringa mina söndagar någon annanstans. Fast idag var det en bra predikan iaf, alltid något.
Nu ska min släkt + Elina snart komma, alla ska fira mig! Woho. Så det blir lite smörgåstårta osv. Fett taggad.
 
Här kommer lite bilder jag just knäppte av, inte så värst fina, men nåt iaf.
 
 
 

Pjuhhh

Nu (eller för ca en timma sedan) sover kidsen! Pjuh säger jag bara... Nej men det har varit en riktigt kul kväll och min ångest har nu försvunnit. Eller heter det ångest om jag såg fram mot själva kvällen men hade samtidigt en känsla som kändes som ångest för att ifall det skulle hända nåt? Jag sitter i alla fall i soffan och käkar godis nu och tittar på den sista samurajen med Tom Cruise som onekligen är otroligt snygg. Hejdå

 

Bilderna jag la ut är borttagna eftersom jag la ut en bild jag inte visste om jag fick ut!

 


Inspiration

 
 
 
Alla bilder var olika stora, jag vet! Men Ashley´s känsla för stil är sjukt bra och jag blir inspirerad av henne!

Nu sticker jag!

jag är så nervös för tänk om det händer nåt ikväll?!?!!?? Gooosh hejdå

Vill ju inte vara sämre än alex..

Dessa är dock inte lika snygga som hennes men jag orkade inte fixa så mycket med kameran och jag orkade inte heller sminka mig så mycket... Ska ju bara vara barnvakt ikväll så har ingen att "visa upp" mig för heller haha. Bloggar nog innan jag går dit eller när barna har somnat ikväll :) Puss
 

Photos

Nu har jag faktiskt tagit riktiga bilder, alltså inte med photoboth! Hur duktig?!
Idag ska jag in till forum med T och köpa nåt enkelt bara tror jag. Det ska bli riktigt trevligt!
Här kommer bilderna, tyvärr har jag precis duschat innan jag tog bilderna, så håret är ju lite kaos, ja.
 
 
 
 

Har det hänt nåt?

???


Fika

Väntar på Elina som är på toa. Vi ska sen åka till forum och fika. Mysigt. Elina skrev fel förrut eftersom att hon missförstod mig. Therese ska inte med idag, men det blir mys iaf.


Utomhusgympa

Ska utomhusgympa i 15 minusgrader nu, niiiccceeee. Så detta är outfiten dårå, allt förutom halsduken är från Everest haha. Efter skolan ska jag, Alexandra och Therese fika i forum vilket ska bli mysigt, puss hej
 

Tack Gud, det är fredag

Hej!
Idag är det fredag och det är extremt skönt. Det sämsta är att jag har matteprov den första lektionen... Är väldigt nervös inför detta. Ska plugga lite nu på morgonen och sen ska jag lyckas komma ihåg allt påvägen till skolan! 
Hej då och ha en awesome fredag!
 
Nej jag ser inte så glad ut, men jag är glad inför allt det trötta! Sen är det en sån hära standard-upp-med-peacetecknet-bild, ja!

Babysitter

Typ, ungen är fem år gammal som jag passade. Ungen? Förlåt menade barnet. 
Hennes storebror var också hemma som är 10 år, så vi körde innebandy. Jag förlorade för att dom fuskade tillsammans... Inte kul att köra mot fuskare.
Nu måste jag plugga inför mitt matteprov som jag har imorgon! Shit, det kommer inte gå bra, känner det redan nu.
 
Sååååååå standardbild när man ska plugga!!!! Hahha

Blir galen...

... På alla spel som stör mig i mitt pluggande!! Måste stänga av den :(((


Kommer spendera hela helgen med NO-boken

Nicceee. Ska plugga nu och sen ikväll ska jag till grannen för att få se hur det går till vid läggning för 1-åringen. Hihi.
Kaaaaaanske också hinner träna lite styrka, älskar träna när man redan har träningsvärk! Jag slutade vid lunch idag förresten vilket var aweesssooommeee. När man slutar så tidigt så tänker väl de flesta att man går hem och sover eller är med en kompis, men icke Elina icke, nä hon går hem så pluggar hon! Wihaaa
 

Bloggaaaa

Sorry att jag inte hann blogga mer igår men jag var på träning och pluggade heeela kvällen så det fanns inte rum för bloggande. Här är iaf facelooken of today. Ha en bra dag, pussss

Torsdagggg

Igår hannn jag bara blogga en gång, eftersom onsdagar är väldigt stressade och sen på kvällen had ejag konfa-träff. Så jag hade inte mycket tid över.
Idag ska jag först vara i skolan och sen när jag kommer hem ska jag plugga lite. Sedan ska jag vara barnvakt en liten stund, sen hem igen och plugga.
Stress idag med... What to do?!
 
Hej jag är trött.

Mobilblogg

Hejhej! Hinner inte sätta på datorn och grejs. Idag tänker jag ha en superbra dag! Eller så bra som det kan bli när man börjar 8 och slutar 4 :) gooood help me


Skola idag

Hej!
Nu är jag typ frisk. Äntligen! Så nu ska jag försöka blogga om jga hinner, har nog rätt så mycket plugg nu...Plugget suger, fuck my life, men typ! Skolan tar upp hela mitt liv, det suger. 
Men nu ska jag fixa med lite innan jag drar.
Kan knappt skriva efter att jag bara legat i sängen och tittat på filmer.
Puss!
 
Jag har smittat min syster nu också, så hon ligger i sängen och är sjuk nu istället! Haha, Krya Natta!

Förlåt mig

Hejhej! Har inte bloggat på hela dagen men det beror på att jag har suttit vid mitt skrivbord exakt hela tiden och pluggat NO! Men för ungefär en halvtimma sedan som somnade min rumpa efter att ha suttit så länge så då kände jag att det var nog. Jag borde egentligen också göra franskaläxan men jag orkar verkligen inte, skolan tar kål på mig alltså haha.
Alexandra bloggar inte för hon e så "trött" :P. Nej säger hon så är det nog så. Hon kommer troligtvis till skolan imorgon vilket är bra och då har hon ingen ursäkt längre, mohaha. Nej men jag har väl varit rätt duktig de senaste dagarna eller? Det känns ändå som det. Nu ska jag fixa mig inför sängen och sedan kolla på ett avsnitt av PLL. Puss
Haha mitt hår är helt ruffsigt efter att jag har dragit konstant i det typ, alltså när jag pluggade.  

Uncover

Har ni hört Zara Larssons "Uncover" på Spotify? Jag tycker den är riktigt bra, resten på EP'n är riktigt dåliga men är glad för hennes skull ;)
Nu ska jag till skolan som slutar 4 ! :DDDD Weehooo
Idag har jag på mig en Hunkydory blus, ett gina linne under och ett par mörkblå G-Star jeans 

Helgen

Lördag:

Jag gick upp vid halv 10 för att gå till skolan. I skolan var det öppet hus och jag och några andra från klassen skulle vara guide. Vi skulle guida runt några 6:or runt om i skolan, haha de visste typ redan allt så det kändes enormt onödigt. Efter öppet huset så gick jag hem och fixade lite och sedan bar det av mot grannen då jag skulle fika lite med de för att jag ska troligen vara barnvakt åt deras barn nästa lördag. De har en 1åring(?) och en 5åring och med 5åringen är det ju lugnt, men med lillan så blir jag lite mer nervös då hon inte kan prata och liksom berätta vad hon vill. Jag var lite med barna för att lära känna de lite bättre och minstingen verkade acceptera mig på en gång! Känns skönt men ska ändå dit på torsdag för att vara med och natta henne för att se hur det går tll och lite sånt. Nog om barnvakt!
 
 
Söndag:

Först var jag på en asjobbig träning. Haha fyyy den var hemsk! Efter träningen så har jag en lite backout... minns på riktigt inte vad jag gjorde... Har ett svagt minne av att jag kollade skidor men goooood jag minns inte!! :OO Skit måste fråga mamma, hejdå!
 
 

Visar upp mina muskler som ej existerar

Bloggar snart igen :)


Ledig helg

Hejhej! Har inte bloggat i helgen för att jag kände att jag behövde lite ledigt! Men ja, i'm back on track folks. 
Idag ska jag plugga lite, åka till mammas jobb för att träna på deras gym (känner att det behövs nu efter en onyttig helg;) ) Tänkte berätta lite mer om min helg i detalj i ett annat inlägg som kommer komma upp under dagen. Efter träningen ska jag på spelarmöte med laget. Vet inte riktigt vad vi ska snacka om men det blir väl nåt intressant hoppas jag! :) Nu måste jag sticka så jag hinner gymma innan det är dags för lunch.
 
Alexandra är fortfarande sjuk, sämst. Vi har alltså inte hunnit fota till nya headern denna helg, suck. Ska försöka göra det nästa helg! Promise

Sorry!

Jag har inte bloggat för att jag typ har influensa... Har ont i hela min kropp, har feber och hostar. Jag som skulle ha en awesome helg... Ligger i sängen och tittar på film. Det är det enda jag kan göra!
Mini me och min syster!


Öppet hus

Jag berättade ju igår hur jag skulle spendera kvällen, det blev inte så alls faktiskt. När jag kom hem så så åt jag lite och skickade in en svenskauppgift och sedan messade jag lite med Alexandra (som ligger hemma med feber) och då säger hon att hon har dö tråkigt och då gick jag hem till henne och så låg vi hela kvällen och kollade grey's. Jag är en väldigt snäll kompis tycker jag ^^. Nej men jag får aldrig feber så det är lugnt, jag blir inte sjuk (Peppar, peppar ta i trä...). Nu ska jag fortsätta äta min frukost sedan ska jag ta bussen till skolan där det är öppet hus idag! Weehooo
Jag och ricky på korsika

Allo

Alloallo! Alexandra mår dåligt tror jag (hon svara inte på sms men hon mådde lite dåligt i skolan så tror det). TGIF!!!! Ball jag är med mina förkortningar... Nej men idag är det fredag och tack gud för det! Idag ska jag bara till skolan sedan ska jag hem,  hämta brorsan (mamma och pappa ska till en begravning) och sedan ska jag bara ta en hemmakväll med lite egenträning, plugg och mys! Pusshej

Thaaiiiimorgonrockk

        
Detta myser jag runt i nu+ mina tofflor. Ska kolla lite film sen väntar sängen! Puss
 

Forum (tidinställt)

Just nu är jag nog med Lisa och Maja i forum för att fika lite. Vi har säkert super mysigt och allt kommer nog bli finfint! (hahah hanna på bilden)
 

Fika nu

Nu ska jag till forum med Lisa och Maja! Ska bli skitmysigt!
Sitter på bussen så därav bilden 😂


Bara för att


Sorrysorry

Han är så bra! Bäst helt enkelt han är bara bäst!😍 / Elina o Alexandra

 


Nostalgi

 Kan ni tänka er att jag äntligen ska få se de? Helt sjukt alltså :DDDDDD

Yessss

Yesss nu PLL sen sovdagssss!!!

Skriver av mig om vinter

Jag hatar snö... Seriöst när man går glider man typ tillbaka ett helt steg, så man måste ta extremt stora kliv typ. Sen kommer alla bussar försent pga snön. Sen när det snöar förstörs sminket, håret osv allt man jobbat på hemma försvinner! Sedan är det jätte kallt, jo visst det kan vara mysigt att sitta inne med varm choklad och en jätte mysig pojkvän, men om man inte har det då? Men sen när man kommer ut i tjockjacka, halsduk och vantar så fryser man, så man måste typ ha på sig långkalsonger, byxor, överdrag, underställströja, tröja, flece, jacka, halsduk, fingervantar, tjockvantar, nässkydd, pannband, mössa, strumpor, sockor och jätte tjocka skor! Allt detta för att typ gå 10 meter!
Jag tror jag har fått fram vad jag menar nu! Puss!


Sorryyyyyy

Hejhej! Har haft annat i tankarna därav ingen uppdatering. Men det verkar som om allt kommer bli bra nu, eller snart iallafall :D. 
Sen jag kom hem har jag pluggat matte och städat rummet(jag får städa rummet en gång varje dag eftersom jag alltid slänger kläder runt omkring mig). Nu ska jag fixa några tidinställda inlägg åt er inför kvällen och morgondagen, sedan ska jag äta middag och sedan väntar franskaläxan och träning, pusses

Planer inför lördag-söndag

Lite planer inför lördag och söndag.
På lördag ska jag först vara guide på min skola, tråkigt! Sen när jag kommer hem ska jag vara barnvakt åt min kusin. Har inte träffat henne på jätte länge så det ska bli kul. Sen ska jag och Elina kanske ut och fota lite! Woho också längesen.
Lite planer.
 
Min kusin för ett år sen!
 
Förra fotograferineg hahah!

KKKaaalllttt

Idag efter skolan så åkte jag och mötte upp Malin och vi åkte till Orminge Centrum och behövde gå ända där ifrån till Korset, tar inte för givet att alla vet hur långt det är, men det är ungefär 400 m eller jag är inte så bra att uppskatta sträckor, men nått sånt var det. Vi behövde också göra egna vägar, så det var rätt så kallt. Kände inte mina fötter efter det och hela mitt ansikte var typ förfruset. Sen träffade vi Ebba, efter ett tags letande. Vi tog sen bussen hem till Elly. Där snackade vi alla och satt i Ellys säng, jätte mysigt! Har verkligen saknat alla tre!
 
Ebba, jag och Malin på åland i början av 2012
 
Sen en jätte gammal bild på mig och Elly, vågar nästan inte lägga ut den här sås om jag ser ut!

30 minuter

Har 30 minuters rast just nu! Osoft... Vill hellre sluta tidigare än att ha lång rast. Men men, idag ska jag vara med Malin och Ebba! Var extremt längesen jag träffade dom, så det ska bli kul.
Rastlösa...


Skoola

Hejhej! Nu ska jag till skolan. Slutar typ 4 idag, najjs. Får se hur det blir idag, allt är lite kaos.Bloggar när jag kommer hem igen

Vingar av glas

Sitter eller halvligger i min säng och tittar på film och messar. Najs men lite ensamt.
Filmen är bra och sen så är ju Alexander Skarsgård med, plus! Woop woop!
Puss
Förlåt men bilden är så skön!


Fuck it

Mår inte så bra just nu, "bråkar" med en väldigt nära vän. Ush jag hatar detta. Iallafall nu vet ni att jag är väldigt ledsen så om mina texter spårar ur av tråkighet, ha lite medkänsla. 
Speciellt tack till Alexandra, Gabriel N och Hanna för att ni finns ♥

Lexington


Pluggaaaa

Hejhej! Nu ska jag plugga massoooorrrr. Har ett tidinställt inlägg till er på min outfit som kommer upp runt åtta. Kanske hinner blogga mer ikväll men lovar inget!

Soccer

Börjar dagen med fotboll, så här på morgonkvisten. Hatar att jag börjar alla måndagar med först fotboll och sen gympa, för man blir typ äcklig hela dagen då! 
Sitter och ärt sjukt trött och lyssnar på Goodbye my lover med James Blunt. Så himla fin låt, älskar hans röst. Börjar nästan gråta, men ska försöka hålla mig.
 
Snart måste jag tll tandläkaren med min käke också.... Den låser och låser upp sig hela tiden, jätte jobbigt. Sen gör det ju ont också när den är låst. Så jag hoppas det går att typ ta lite laser på käken och fixa den!
 
Fail bild från Thailand. Känner typ att allt blir jobbigare nu...

Long time ago

 
 
 
 
En massa gammla bilder från ma computer!↑↑↑

Shopping

Idag var jag först på gudstjänst med H och sen åkte jag och T in till stan och shoppade.
Jag köpte en väst, skjorta och Body splash från Hollister och sen en mascara från H&M. Riktigt glad över mina köp.
Tyvärr blir det inga bilder just nu för det är för dåligt ljus i mitt rum så då blir det ingen rättvisa i bilderna.
Ikväll ska jag och syster ha myskväll, vi ska kolla på film och dricka O'boy med grädde och äta hemlagade kanelbullar. Kan det bli bättre?
Förlåt för bruset i bilden!

Konfirmation

Hej! Inatt sov jag i kyrkan! :OO Scaaaryyy. Nej det var lugnt. Riktigt rolig grupp är det jag ska konfirmera mig med också! Så jag ser faktiskt fram emot sommaren(mer än vad man brukar se fram emot sommarn). Nu är jag iaf hemma efter Gudstjänst på morgonen och lite sånt. Ligger i sängen och kolla one tree hill bara för jag är sjuk trött! Vi somnade vid halv 1 igår och en av ledarna väckte oss vid halv 9 genom att skrika. Han är sjuk. Så man blev skiträdd och pulsen gick i 4000. (kan  man säga så?)
Lite senare ska jag träna lite, ska köra styrka. Aja puss hej!

Irriterande

Ett par gånger förrut har min käke låst sig men det brukar alltid försvinna efter typ 10 min, men idag när jag vaknade så var min käke låst och den har inte låst upp sig än. Så jag kan inte tugga, inte gapa och sen så gör det ont också. Vet inte vad jag ska göra!
Just nu ligger jag bara och tittar på film och hoppas att min käke ska låsa upp sig.


Inte lika dissade

Vid 10 kom Gabriel och var med oss i alla fall. Fast han Simon var inte med för han inte kunde. Iaf så myste vi runt i uterummet ock lyssnade på musik och snackade!! Yesyes brabra måste sova pussar


Dissade

Det blev en lite omplanerad kväll. Killarna kunde inte så vi hade en egen mysmiddag! Gjorde egen pizza, tände värmeljus och sitter med filtar och myser. Jätte mysig kväll helt enkelt!
Extremt dåliga bilder jag vet!!!!


Elina´s place

Hej hej!
Nu är vi hemma hos Elina och Elina laddar kameran, eftersom vi fick önskemål om at ta bilder ikväll. 
Nu ska vi fixa lite i uterummet inför ikväll. Ska bli mysigt.
 
Under detta inlägg kan ni skriva saker som ni vill att vi ska förbrätta! Skulle vara jätte snällt! Vi vill ha konstruktiv kritik.
Pussar!
 

Nyårslöften

Önskerubrik
Jag tror inte att jag har några speciella löften..? Eller jo att ta för mig mer och att börja tro på mig själv. Annars är det väl som alla andra, bli fit inför beach 2013 ;)

5 onödiga bilder på the outfitaa


T.G.I.F

Thank God it´s Friday!
Liten söt översättning där ↑
Nej men det är jätte skönt att det är fredag. På fredagar är alla så glada och flummiga, haha. 
Ni vet ju redan vad jag ska göra så det behöver jag ju inte berätta. Men jag tycker att det ska bli mysigt och sen kul också.
 
Jag har äntligen kommit in i Sveriges tid också! Äntligen!!! Jag har ju vaknat jätte tidigt varje dag och sen på kvällarna varit dödstrött, men nu äntligen. I´m back in the road! Hahha.
 
Ha en grym fredag idag!!!!
 
Bild från när vi hade egen fest hemma hos Elina och vi var dom enda som kom....

Ted Gärdestad

Just nu sitter jag och lyssnar på Ted Gärdestad, haha. Hans låtar är bara så fridfulla och harmoniska! Texterna är också väldigt fina.

Imorgon är det fredag igen. Först skola och sedan ska jag och Alexandra hem till mig för att sedan hämta Ricky på hans skola. Sedan vid 7 kommer Gabriel och en av han kompisar som jag inte har en aning om vem det är haha. Simon heter han iaf. Vi ska väl ha en myskväll i uterummet och bara sitta och snacka skit! Vi går ju inte samma skola så det finns säkert väldigt mycket att snacka om. Ska försöka ta lite bilder ifall ni vill?
Nu tänkte jag gå och lägga mig så jag inte får en av mina "sömnbristattacker". Jag blir illamående och får jätteont i huvudet och massa sånt. God Natt :*
Bild på mig, Alexandra och Gabriel för typ 2 år sen?

Home

Kom precis hem efter en extremt läskig hemfärd! Jag gick hem i kylan och mörkret. Det läskigaste var när jag först hörde något bakom mig och då när jag tittade bakåt såg jag och hörde jag nåt framför mig! Men det var bara nån plastsak. Det skrämde iaf skiten ur mig. Sen halkade jag också, så jag blev blöt över hela byxorna... Hemskt, jag som redan fröös.
Jag längtar tills våren och sommaren!!!
 
Bästa platsen och bästa människan bredvid mig! 

Börjar bli duktig...

De senaste dagarna har jag använt mig av listor som jag skrivit dagen innan. På listorna skriver jag vad som ska göras och när sakerna ska göras. Igår stod det t.ex. damma rummet, packa upp väskan och städa toaletten. De sakerna skulle jag göra innan maten, bl.a. Plugga no. Sen stod lite andra saker som jag skulle göra efter maten. Detta gör att jag faktiskt gör sakerna! Jag får av någon konstig anledning skuldkänslor om jag inte gör sakerna! Jätte konstigt haha men det är bra. Mitt mål är att använda mig av den här listan ända fram till min födelsedag (9mars). Detta betyder att mina läxor kommer att bli gjorda itid och ordentligt gjorda också. Det kanske också blir en vana. Det här med att jag numer kommer göra mina sysslor i hemmet så kommer också mina föräldrar inte behöva tjata på mig längre! Något som ofta har slutat med bråk... Veckopeng då kanske också? Hehe vi får väl se...


Hemma hos V

Är hemma hos V just nu. Har inte träffat henne på ett tag, så det är kul.
Vi har haft lite julklappsutdelning precis! Fick en tröja, en ring och Body butter! Blev jätte glad!!!
Pussar


Collage igen!

Mera kläder, men det är ju alltid kul att få inspiration, right?!
 
Uppifrån från vänster: Linne- Bik Bok, Tröja- Gina Tricot, Väska- Michel Kors, Jeans- Tommy Hilfiger, Skor- Primeboots

Från arkivet!

Här kommer lite snygga kläder(Jag vet att jag har lagt upp exakt samma bilde förrut, men jag gillar kläderna okej? Kommer lägga upp flera inlägg senare som också är kläder!)
 
 
Uppifrån från vänster: Väska-Mulberry, Jeans- Tommy Hilfiger, Skor- Primeboots, Jacka- Jofama by Kenza, Blus- Odd Molly

Snabbt

Hejhejj en snabb outfit nurååå
Sämst bilder men det fick bli så. Behövde ta bilderna i  mitt miniii badrum eftersom det är så mörkt ute och det finns inga bra lampor i mitt hus :S. Aja puss
 

I ett annat liv...

... Skulle jag vilja vara en häst. För det värkar så härligt att bara springa och när vinden blåser i manen och ja allt. Jätte mysigt!
Skulle gärna velat vara en häst idag så jag hade sluppit spanskan... Vi fick läxa första dagen i skolan och vi jobbade bara med verb, hur kul?!
Efter skolan hade jag och Hanna konfa-möte, det var faktiskt ovanligt kul, kan bero på Mickis.
Men nu är jag extremt trött och det enda jag vill är att lägga mig i sängen och kolla på en film och dricka chai-latte, så jag tror jag gör det nu, men tyvärr har jag ingen chai-latte hemma! Buhu
Vill ha nu!

Wuthering Heights

Videon är otroligt dålig och skum, jag vet. Men tänk på att detta typ aslängesen (haha). 
Se gärna till att lyssna extra noga på hennes gudomliga röst! 
 

VI är med...

... och tävlar på denna fina tjejs blogg. 
 

Nackdelen med att ha ett eget badrum


Klar vaken

Vaknade runt fem idag och kom på att jag kan sova en hel timme till. Bästa känslan jag vet! Sen när jag vaknade igen av väckarklockan så var jag väldigt pigg, tror det är första gången i hela mitt liv? Sen åt jag faktiskt en bra frukost idag, brukar alltid äta jätte dåligt... Men jag följer min och Elinas pakt. Den är så att vi ska äta nyttigt i veckorna, alltså inget slarv med maten(inte hoppa över någon måltid), sen inget godis och sånt på vardagar. Vi får bara äta onyttigt på fredagar och lördagar. Jag vet det låter som vanligt, men ibland när man kommer hem från skolan vill man ju bara ha nåt gott men nu måste vi avstå från allt sånt! Hejdå nu ska jag fixa lite innan skolan!
Så ser jag ut idag!

Skola

Imorgon är första skoldagen på året för mig. Känns bra och dåligt. Det känns bra eftersom jag kommer att få träffa alla som jag saknat. Sen är det också bra för då kommer jag in i alla rutiner igen och inte bara såsar runt.
Sedan är det dåligt för att då kommer vi få läxor och behöva gå upp onödigt tidigt på morgnarna. Sen är det också dåligt för nu måste man börja fokusera fullt ut igen,och det är jag inte säker på att jag kommer klara än. Lärarna har för hög press på en...
Saknar dig Tess!

2013

Nu när det är nytt år så ställer jag krav på mig själv. Eller jag tänker hur jag vill handel nya året! Här är en lista:
:Först och främst vill jag få bästa betygen som möjligt i varje ämne
:Jag vill ha en pojkvän
:Mer tid för vänner
:Jag vill ha mer pengar
:Ett jobb skulle också passa bra, alltså deltidsjobb
Kommer inte på mer nu.
Bild från idag när jag och Elina blev kind of utelåsta...


En sen sådan

Gjorde du något 2012 som du aldrig gjort förut?
Fick betyg typ. Jag vågade ta för mig också... 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Näh 

Dog någon som stod dig nära?
Våran gamla granne dog för någon vecka sedan :(.

Vilka länder besökte du?
Korsika(eller Frankrike.), Mallis (Spanien)

Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?
Kärlek, självförtroende och högsta betyg. 

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
Inget speciellt faktiskt. Men jag kommer alltid minnas Mallis veckan t.ex. 

Vad var din största framgång 2012?
Jag har blivit starkare och öppnare som person, long way to go men jag blir bättre. 

Största misstaget?
Bråkat med mina föräldrar sjukt mycket alltså :(

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Laget, vänner och sånt. Varit ett ganska händelserikt men samtidigt ganska händelselöst år, svårt att förklara. 

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2012?
Call me maybe och Boyfriend haha. 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har nog varit mer depp. Inte ledsen men lite deppigare har det varit alltså.

Vad önskar du att du gjort mer?
Hittat på mer saker, inte lägga all min tid på fotboll och träning utan lagt liiite mer av den på vänner. 

Vad önskar du att du gjort mindre?
Sovigt typ haha. Nej men slappat. Jag ångrar också många bråk med the päron.

Blev du kär i år?
Nope

Favoritprogram på TV?
Grey's Anathomy och One tree Hill


Bästa boken du läste i år?

Hunger Games, andra boken. Cirkeln och Paradiset av Liza Marklund.

Största musikaliska upptäckten?
Inga speciella låtar men de artisterna/banden jag började lyssa på iår är Susanne Sundfor, TOTO och Def Leppard. 

Något du önskade dig och inte fick?
Vinna SM i somras men vi kom tvåa. Kärlek låg ganska högt upp på önskelistan också. Fck att man har så svårt att bli kär.

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Va först i skolan och sen åkte jag, Alexandra, Hanna, Julia och Victoria till en Thai restaurang i stan och åt middag!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
En pojkvän(värst vad jag tjatar) och bättre sälvförtroende.

Vad fick dig att må bra?
Alexandra först och främst. Många andra också såklart med främst henne. Fotbollen kommer nog alltid lysa upp mina dagar oavsett hur mycket jag hatar det ibland. 

Vilken kändis var du mest sugen på?
Johnny Depp in my heeeeaaaaarttttt.

Träffade du nya människorna?
Arååå

Mest stolt över?
Att jag lykades stanna kvar i laget även om jag många gånger tänkte sluta. Också att jag vågade öppna mig mer. 

Högsta önskan just nu?
ETT SUPERDUPERMEGA BRA 2013!!!

 


Betyg

Hejhej! 
Imorgon ska jag ha utvecklingssamtal klockan 10.20. Vi ska då snacka om mina mål för vårterminen 2013 och lite sånt. Jag tycker verkligen utvecklingsamtal är enormt jobbigt och tråkigt så nej, jag längtar inte till morgondagen! Det som dock är bra är att Alexandra följer med dit för vi ska efteråt åka och kolla sommarjobb på ett ställe och sedan ska vi äta lunch på forum och springa några ärenden. Trevlans! Vid 3 måste jag dock vara hemma igen då jag har träning halv 5. 

Tillbaka till ämnet betyg. Det är verkligen jobbigt enligt mig, och säkert många andra. Inte bara pluggandet utan att sätta upp mål - som man sedan ska uppnå. För man måste ju sätta realistiska mål som man faktiskt klarar av. I slutet av sjuan, då man började tänka på betygen, så sa man typ att "jag ska ha A i alla ämnen för jag ska bli advokat!" Inte jag dock för jag ville bli kriminalpsykolog(det vill jag fortfarande).  Jag antar att man sa advokat för att det är ett jobb som man ofta tjänar mycket på och alla vill ju ha de gott ställt. 
Nu - med en termins erfarenhet - så vet jag att jag aldrig kommer få alla A, haha. Undrar om  någon i hela skolan kommer det alltså, iall fall som det ser ut nu.
 
Man blir sjukt deppig av skolan alltså, känner ingen längtan alls om jag ska vara ärlig. Även fast jag haft mer än 2 veckors Jullov. Men jag kämpar på och mitt mål för denna temin är att få minst C i alla ämnen. Det vet jag att jag klarar om jag anstränger mig lite i skolan... för jag har legat på latsidan denna termin måste jag erkänna. Det bra med att jag just låg på latsidan på höstterminen är att jag ändå fick relativt bra betyg. Jag fick två D, några C och B och ett A. Det är ändå bra betyg och det ger en trygghet i sig, för nu vet jag att om jag kan få sådär bra betyg utan någon större ansträgning hur bra betyg kan jag då få om jag verkligen kämpar? 
 
Typ min första långa text som jag publierat här, känns weird och jag tycker egentligen att den var rätt onödig... menmen. 

Önskerubrik

2012 värsta/sämsta köp

Mitt bästa köp
... alltså jag vet inte. Mina best friends 4eveeer är ju min Mac Book Pro och min iPhone 4s men de fick jag hösten 2011... Men de bästa köpen av kläder 2012 är mina 3 favorit jackor!
Dessa är mina absoluta favoriter.
Och nu till mitt värsta köp... hmm...måste nog vara alla Body Shop produkter. Eller några av de iallafall. Dessa måste bli mina värsta köp eftersom de inte luktar gott ALLS!
             
Några mer önskerubriker? 
 

Förlåt

Förlåt för att jag inte har bloggat, men idag och igår har jag varit med Elina och då ville jag bara vara med henne och inte blogga, jag har ju inte träffat henne på mer än två veckor liksom.
Sen nu har jag inte orkat blogga för det blev kaos hemma så jag har inte varit på humör.
Men snart ska jag på utvecklingssamtal, är det bara jag som hatar utvecklingssamtal? Utvecklingssamtal är stela, tråkiga och jobbiga. Det är liksom frågorna som lärarna ställer, -Vad är dina styrkor, vad är du bra på tycker du?
Jag vet väl inte vad jag är bra på, det är ju dom som ska berätta för mig vad jag är bra på! Sen så kan jag inte riktigt säga vad jag har för styrkor för jag tänker aldrig på det.
Allt är bara jobbigt nu så jag ska sätta mig och fundera ut mina styrkor. Önska mig lycka till!!!
Gammal bild... Har inte hunnit ladda över bilder från min mobil än.

Sverige!

Hej Sverige!! Haha typiskt start vid typ en konsert!
Men nu sitter jag i taxin påväg hem efter att ha flugit i cirka 11 h och 35 minuter. Hatar att sitta stilla så länge, fast det fanns rätt okej filmer så det var bra. Kollade b.la. på "Rock of ages" och "Total Recall", helt okej filmer.
Just nu vill jag bara hem och ta det lugnt, har lite jet lag...
Bild från när två vänner till mig och min syster kom till vårat hotell nere i Thailand!


Önskerubrik

Nu har ni chansen att bestämma HELT vad vi ska skriva om. Det kan vara vad som helst som ni vill läsa om. Ni kommenterar alltså vad ni vill att vi ska ägna ett helt inlägg åt. T.ex. vad vi tycker om det här med pepparkaksgubbar, Kalle Ankas jul och allt det där. NI BESTÄMMER HELT! Låter bra va?

Nu åker jag

Hej. Nu åker jag till cupen! Gooosh är så sjukt nervös!! Menmen det går väl bra. Jag har tidsinställt ett inlägg åt er som kommer upp vid 7 tror jag. Ha en trevlig fredagskväll!
ALEXANDRA KOMMER HEM IMORGON!!!!
Lite bilder från lovet, vet att vi inte skulle lägga upp sånadär 9gag bilder men nu är jag inne på telefon och jag tänkte att ni kanske blir glada att jag bloggar ändå? Puss


Julklappar

Jag fick också lite pengar, två blusar, en kofta och två par trosor men de är i tvätten. Haha inte pengarna alltså.

Sista dagen

Sista dagen här i Thailand! Buhu. Har solat sjukt mycket idag och fått manikyr och pedikyr, kan det bli bättre? Nej tror inte det.
Men imorgon bär det av hemåt. Saknar faktiskt Sverige lite grann, eller nej det var fel sagt! Jag saknar mina vänner i Sverige.
Massa pussar från värmen!


Bestämt mig

Hejhej Elina här! Jag bestämde mig nyss för att satsa på bloggen. Eller jag ska prata med Alexandra men jag tänker det nu. Vad som borde förbättras med denna blogg är väl hur vi bloggar. Detta är det vi måste ändra på, eller detta är det jag kommer på just nu. Har ni några fler önskemål får ni gärna säga det så att bloggen kan bli så bra som möjligt!
  • Sluta vara så negativa (främst Elina) Bloggen ska ju självklart inte vara känslokall som t.ex. Kenzas blogg men den behöver inte vara som Tyras heller, eller hur?
  • Sluta med alla "9gag" bilder (främst Alexandra) Vi måste bli bättre på att ta bilder.
  • Ordentligt bloggande. Alltså att antingen bloggar vi ofta men då lägger vi inte ner lika mycket tid på varje inlägg. Eller så bloggar vi mindre men med mer arbetade inlägg, med mer bilder och längre texter.
  • Ha en idé med varje inlägg. Alltså att vi bestämmer oss innan att detta inlägg ska handla om en speciell sak. Kan vara en åsikt eller liknande. Då blir inte inläggen lika flummiga liksom och förhoppningsvis roligare att läsa.
  • Sluta klaga på er. Även fast vi inte får någon response på det vi skriver så har vi ju märkt att det inte blir bättre av att klaga på er. Jag antar att om vi bloggar bättre så får vi response, eller? 
Så, detta är det jag kommer på just nu. Har ni något mer? 

Grattis Alexandra 15 år!

Höll på att glömma att gratta henne här också! GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA ALEXANDRA! Älskar dig så sjuuuukt mycket!


Gott nytt år!

Hej alla! Här kommer min outfit som jag hade igår, enkel men jag kände mig fin^^
Vill också bara säga att jag har tränat på gym (Nacka polisens) de tre senaste dagarna! På en maskin, som ni ser här nedan, har jag kört nästan en timma på varje dag! Plus lite andra övningar. Måste ju hålla igång nu när jag inte har så mycket vanliga träningar. Aja hoppas ni har det bra. Förresten vill ni att vi ska göra såna där speciella nyårsinlägg? Typ nyårslöften och sånt ?
Puss


RSS 2.0