Elinas fina vurpor!

Här kommer lite bilder på Elina!


Längdskidor

Hejhej! Vi sitter just nu i stugan och kollar på stafetten, gaaaaash typ dör av spänning :D! Heja kalla!! Heheheh
Vädret suger idag så vi får se om det blir nå mer skidåkning... Längd blir det iaf. Seeyaaaa


Skidskola

Hejhej! Idag har vi haft privatlärare som för övrigt hette Johan och var asskön. Efter det skyndade vi oss hem för att hinna se kalla, som dock var en besvikelse... Sedan stack vi ut i längdspåret och åkte 1,5 mil(!!!!). Plus 1 km gångväg dit och hem(uppförsbacke). Nu efter middag och bastuhäng så ska vi nu lägga oss i sängen och kolla på "The silence of the lambs", wish us luck. Bye!
Några bilder från dagarna här (Alexandra har bilderna på mina vurpor)


Framme

Kom fram för ett tag sen. Har precis packat upp och fixat lite i stugan. Nu sitter vi och tittar på Familjen Kardashian.
Puss och kram, ha det bra!
Bilder från igår


Bilder från tidigare år

Tänkte bara visa lite bilder från tidigare år- mest för att bloggen inte ska eka på lördagen!
Avslutar med en riktigt hemskt bild från 2011 eller 2010? Minns inte... Jag ser lite... besvärad ut haha?

Mora parken

Vi sitter nu i husbilen i Mora parken och ska snart iväg och äta middag! Som vanligt är det hög mysfaktor i Mora och vi har det jättebra! Hejdå!


Klicka på länken.

Vi ber er inte att läsa hela den långa text som hon skrivit, men scrolla ner lite och titta på videoklippet som hon la upp. Det räcker. Sprid också som vi gör för om fler uppmärksammar detta och kritiserar det så kommer regeringen eller de som bestämmer om detta känna sig tvingade att göra något åt saken.

HÄR

Here we go!

Nu åker vi om ca 20 minuter, ångest inför resan men det blir nog bra! HejdÅ!


Snart så...

Videoblogg från förra året då vi var i Kläppen. Ni stammisar kanske kommer ihåg denna? Vi ville åka till ett "nytt ställe" minns jag och det blev Kläppen. ÅK ALDRIG DIT haha. Nej men när man är van med t.ex. Duved som har en rätt stor by och som faktiskt är en liten stad så blev Kläppen en riktig besvikelse. Få och tråkiga backar osv... 
 
Imorgon åker vi! Åhh ska bli så skönt att komma bort. Är det någon annan som ska till "Åre-området"? Skulle ju vara kul o ses!

Vi kommer dock inte till själva stugan imorgon, utan vi (jag, mamma, ricky och alexandra) ska först ta en sväng till Mora där mormor & morfar är för att gå runt lite där ha det allmänt mysigt. Jag älskar Mora, fast det tror jag att alla som varit där gör? Jag troooor att damvasan är imorrn också och har vi tur kanske vi ser målgången? Vi sover iaf i m&m's trånga husbil lödag-söndag och på söndagen åker vi vidare till Duved! 

I och med detta så lär det bli lite snålt med inlägg den kommande veckan, förståligt kanske? Men jag tycker att vi ska som mål att skriva iaf ETT inlägg om dagen och det ska vara välgjort! Vi ska också försöka ta så mycket bilder som möjligt, lär ju inte bli svårt att missa Alexandras årliga vurpor. 
 
När jag säger "komma bort från allt" som jag skrev där uppe så menar jag inte allt, även fast jag vill mena det. Vi har självklart ganska mycket plugg att ta i tu med där uppe och jag kommer antagligen spendera mycket tid med  min NO-redovisning och mitt svenskatal. Aja det blir säkert bra iaf!
 

Trodde jag


Me

Jag är sne på många bilder

The Riddle

Ligger just nu i sängen och ska snart sova men inte riktigt än för jag känner för att lyssna lite på musik först. Imorgon har jag sovmorgon och hinner antagligen blogga då:)! Seeyaa


Alexandra

 
Vadå att det betyder man!?

Try

Försöker lära mig min engelska redovisning, och det går väl sådär. Har skrivit ner lite stödmeningar, så hoppas det kommer gå bra.
Nu ska jag packa massor!
 
Jag har inga bilder för tillfället och ljuset suger i mitt rum! Sorry

Gitarr

Mål för 2013: Lära mig spela gitarr.
Har nu suttit och tränat i ca en timma och det går bättre och bättre. Fingrarna värker dock men men. Nu ska jag fortsätta! 


Tandläkaren

Idag ska jag till tandläkaren! NEJ! Jag hatar när dom har sin äckliga handskar i munnen på en, och så ligger man där och dreglar och kan inte svara på deras frågor.
Ush, men innan ska jag ta en mysig fika med T, så det ska bli nog bli en bra dag iaf.
 
Bilden hänger inte ihop med inlägget, jag vet, men den är så skön!

Tankeställare

Snälla gå in på denna länk: http://tyras.se/2013/02/20/om-30-ar-sa-dor-djuren-ut-fran-var-planet/#respond

Jag börjar nästan gråta för jag hade INGEN aning om att det är SÅ illa som det faktiskt är.

En ursnygg bild på min kära Johnny som inte har med inlägget att göra AT ALL


Gina Tricot

Jag har hittat sjukt snygga tröjor på Gina Tricot, tur att man har två snygga presentkort därå!
 
 
 
 

Stressig dag

Detta inlägg är skrivet igår så det är tidinställt. Jag vet att min onsdag kommer bli stressig så jag kan ju berätta redan nu vad som har hänt/kommer hända. Vet inte riktigt hur jag ska formulera mig-presens, futurum, imperfekt...? Jag kör på lite blandat så får vi se om ni fattar.
 
Dagen började iaf med uppvakning av min lillebror som fyller hela 9år! Efter sång och allt sånt var det full fart till skolan som börjar kl8. Efter skolan som slutar med fotboll så skyndade jag mig som faaaan för att hinna hem och sedan vidare till min granne där jag ska vara barnvakt i en timma. Efter det så åkte jag på träning och sedan hem och plugga och äta nån form av fika för Ricky. Puss hej och förlåt för konstigt inlägg.
Väääääärdens stelaste bild på mig och världens bästa lillkille <3

Nej jag mår inte bra

Hemsk dag.
Först och främst så har jag varit nervös inför SO-provet hela dagen, sen har jag varit riktigt trött. Det känns som provet gick (förlåt) åt helvete! Sen hade jag träning direkt efter. Kände då att jag inte mådde så bra.
 
Efter träningen värkte magen, eftersom att jag blev skjuten i magen bla, sen värkte ryggen (har typ sovit konstigt). Huvudet var helt snurrigt och ont hade jag också....
Okej ska sluta klaga nu, men jag mår inte bra!
Så det blev ingen konfa idag.
 
Imorgon ska jag och fika lite snabbt med T och sen vidare till tandläkaren.
 
nästan....

Glömt o berätta

Har helt glömt bort att i fredags så hade vi sovmorgon och då tog jag och Hanna tillfället i akt och sket i frukosten och tog bussen(nästan en timma innan skolan skulle börja) till Gateau för att käka frukost. Man mådde så jäkla illa på bussen men väl framme var det klart värt mödan. Haha. Vi åt inte heller en macka utan det blev bullar till frukost. Haha jag tog en vanlig kanelbulle och Hanna minns jag innte riktigt  vad hon tog... Gott var det iallafall! Åh jag vill ha mer sovmornar för det var riktigt mysigt! 
Juste, vi drack varmchoklad också. Inte kaffe om ni trodde det med tanke på koppen. Ush för kaffesmaken och andedräckten efteråt. 

Tur att jag fyller år om 17dagar då

Min önskelista blir bara längre och längre... Allt är från Chicy.se

I skolan

Hejhej! Jag hann inte blogga imorse för vi uppvaktade min broder och allt sånt och då blev det plötsligt väldigt stressigt att hinna i tid. Men ja, jag hann till skolan. Eller nej jag och Vicotoria kom en kvart för sent eftesom det var kö på någon väg och blablaablaa.
Nu slutar jag så byeee
Har inga bilder på denna

Intensivt

Just nu är det mycket saker som ska bli klara innan lovet i skolan. Därför så fort man får tid över så pluggar man. Idag har jag SO-prov.... Sen måste jag träna inför en redovisning på engelskan också. Det är dom två stora sakerna just nu!
 
Idag ska jag också på konfirmation, orkar inte idag. Vill bara hem då och sova. Onsdagar är verkligen den absoluta hatdagen, den är lång, mitt i veckan och jätte låååååång :(
 
Men nu ska jag träna lite på engelskan och SO:n
 

Krångel krångel

Eller nej, rubriken har ingenting med detta inlägg att göra... Har spenderat hälften av eftermiddagen i quesada tältet(fotbollsträning) och den andra hälften framför SOuppg. Inte så kul... För att vi ska "bli kvitt" så ska jag göra några tidinställda till er nu som ska komma upp lite här och där under morgondagen. Puss

Bekännelser

Jag äter alltid upp kanterna först på mackor
Jag hatar lakrits 
Snön får mig på dåligt humör
Jag har lyssnat på Not afraid av Eminem sen låten kom ut och jag älskar den fortfarande
Jag vill kunna dansa bra
När jag var liten trodde jag att jag var duktig på att dansa...
Det är roligare att åka skidor om man har ett snyggt skidställ, enligt mig
När jag blir stor vill jag ha en takvåning inne i gamla stan
Jag hatar skräckfilmer
När jag blir stor vill jag ha ett rehabsjukhus för delfiner
 
 
 
 

Hår

Vaknade upp imorse med ett kaos hår, så jag har försökt att göra en liten cool bulle av det, får se om det håller. Idag ska jag kanske köpa lite grejer inför sportlovet. Sedan ska jag plugga, plugga och plugga lite till. Har SO-prov på onsdag! Nervöst.
Nu ska jag plugga lite, puss!
 
 

Frågestund?

Tycker ni att vi ska lägga upp några vloggar eller ha en frågestund snart eller nåt?
Hade tänkt att vi gör en frågestund och svarar på alla frågor i en vlogg? Liksom båda delarna då. Skulle det vara bra?
 
 
 
Kvaliten är ju lite sådär på bilderna....
 
 

Kom på att jag hade en blogg

Hejhej! Jag har helt glömt bort bloggen idag... Förlåt! Eftermiddagen har spederats i tvätttsugan och framför min skoldator. Najjs! Nu ska jag fortsätta på min SOuppgift och sen hade jag tänkt träna lite grann... tänkte att jag kanske ska träna framför Vampire Diaries...? För att göra det roligare alltså. Kanske blir bra. Aja nu måste jag skynda mig lite om jag ska hinna med allt utan att klockan blir för mycket.puss 
Fyra snabba bilder från just nu. Kofta från Odd Molly och mörkblå jeans från G-star. Körde på mittbena idag ifall ni la märke till det, vad är snyggast på mig tycker ni?

Sämst morgon

Ingen bra start på dagen idag.
Är jätte trött och sminket gick inte så bra och det är kaos i alla mina lådor så jag hittar ingenting, så jag måste städa.... 
Har inget mer att tillägga så, hejdå!
 

Städa

Hejhej! Idag efter träningen stack jag och pappa till Mio för att hitta en säng till mig- men nej där fanns det inga... Vi åkte då istället till sängjätten och där hittade vi en! Det blir då en 140cm säng och jaaa det blir så najs! Tänker mig ett rött New England-överkast och med vita stjärnor på den också. Tänk vad fint det blir när det röda liksom bryter av de vita väggarna och de gråa möblerna? 
Som ni kanske kunde lista ut när ni läste rubriken så måste jag städa mitt rum nu. Det är som vanligt kaos och ja... mina föräldrar är inte så glada på mig just nu... Kan man säga så?
Puss hej

Sista veckan

Snart börjar sista veckan innan sportlovet! Längtar så sjukt.
 
Imorgon efter skolan ska jag nog bara hem och plugga och ta det lugnt, sen ska måste jag börja prova allaskidkläder så att dom passar.
 
Hoppas ni har haft en bra helg! Puss
 
Gammal bild på min kusin!

Helt slut

Är helt slut blev väckt vid 8 men jag somnade om till klockan 9 och sen har det varit full fart.
Nu ska jag och min syster baka kardemummaflätor.


Födelsedagskalas

Hejhej! Igår kväll kom hela slkten från etuna hit+några vänner till familjen för att fira Ricky som fyller år på onsdag. Det var egentligen tänkt att jag skulle hem till Alexandra vid nio men jag fick sedan reda på att om jag skulle sova hos henne(där hennes lillkusin är, de är barnvakt) så skulle vi behöva gå upp vid 7 och då ångrade jag mig! Haha stackars Alex...
Idag ska jag först på träning sedan ska jag plugga resten av dagen. Har massa SO och svenska plugg att ta itu med. Så ja, det var allt för mig, hejdå!
Bjuder verkligen på dessa bilder!!!! Alexandra kommer antagligen döda mig men alltså man måste bjuda lite på sig ibland. Första bilden är på när tjejerna i klassen skulle visa oss en dans till On Direction's "Live while we're young" och resten är på oss när de skulle lära oss den. Haha det var en rätt rolig kväll och nu kan vi dansen också! Puss

Några bilder från kvällen

Nu är vi skittrötta och tänkte sova så byeee

Sotare

Vad tycker ni?
 
 
Bilderna är hemska... Dumma mörker...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smokey eyes

Nu är makeupen nästan färdig, första gången jag gör några "smokey eyes" haha so no mobbning, men vad tycks?"

Fixar

Håller på och fixar mig inför kvällen. Har just duschat och sen ska min syster fixa mitt hår och fixa min makeup! Wiie, älskar att ha en storasyster! Hahha, men vad skulle jag göra utan henne liksom? Iaf älskar henne och målar just nu mina naglar.
 
Lyssnar på Stay av Rihanna Mikky Ekko hela tiden just nu. Så jävla grym låt! Deras röster tillsammans blir bara till ren kärlek.
 
Hinner inte ta någon bra bild just nu!

Disco

Hejhej! Jag hade skrivit värsta inlägget och allt men det togs bort eftersom jag tryckte på en knapp som man bara använder på PC och faaaaaaan den kunde man ju inte använda på mac för då försvinner allt. Fucckkkkk. Jag är iaf hemma nu och ska börja ladda upp lite bilder och filmer från telefonen till datorn. Att det alltid blir jag som ska redigera filmer??

Som Alexandra redan har skrivit så ska Ricky ha party ikväll och jag och hon ska vara värdar. Vi har bestämt klädsel och allt sånt men det ska ni får se sen! Hihi. Nej nu ska jag fortsätta och sedan ska jag städa rummet, sedan duscha och tillsist, fixa makeupen och allt sånt. Puss
Visst har jag blivit duktig på att fota?

Fredag

Hej!
Idag är det älskade fredag. Så skönt. Den här veckan har verkligen gått jätte långsamt.
Idag ska jag ju på disco, va längesen man gick på disco. Men det ska bli jättekul. Sen sover jag ju hos Elina så det blir mysigt!
 
 
My noes makes me beautiful!

Todaysss

Nu ska jag fortsätta plugga, seeeuuuu

Min helg!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stark dag

Hejhej!
Idag har det varit en väldigt bra dag. Alla första lektionerna tillbringade jag typ i bibloteket, gick väldigt bra idag. Hade spanskaprov och det känns som att det gick bra, men bara för att jag säger så kommer det att gå dåligt... 
 
Efter skolan åkte jag och Therese och tog en fika. Jag tog en Frapino väldigt gott. Vi satt där i cirka 3 timmar, utan att märka det. En grym alla ♥ dag.
 
Nu ska jag fixa en outfit till imrogon och sen plugga lite.
 

Ljusare

Man ser typ ingen skillnad på bilder menmen... DET ÄR LJUSARE!!


Syslöjd

Vi har vikarie och det går år helvete så det är typ bättre att jag inte jobbar... Aja hejdå


Lockigt hår

Hejhej! Ville bara säga hej innan jag börjar dra mig mot skolan, syslöjd... Ushush igen. Nu måste jag dra. 
Sneakpeak på min outfit idag :)

Alla ♥ dag

Idag är det ju alla ♥ dag! Jag och Therese ska fika tillsamans! Fuck couple! Nej vi är bara avundsjuka...
Men det ska bli mysigt.
Vad ska ni göra?
 
Extremt gammal bild på oss...
Massa pussar till er!

Franska prov

Nu ligger jag på min tillfälliga madrass på golvet och pluggar franska, har ju inget skrivbord så de senaste dagarna har jag använt min pappas kontor och mitt golv... Haha sisi.
Imorgon efter skolan måste jag skynda mig så faaaan för jag ska till min frissa som ligger på söder. Jag ska  nämligen slinga håret igen. Inte klippa det dock... kostar för mycket på den där salongen så det gör jag på headspot i forum eller nåt, där det är så billigt. Så ja, ska bli kul! Eller nej när jag tänker efter så kommer det bli dödstråkigt eftersom det kommer ta så himla lång tid med allt mitt hår och för att jag kommer behöva plugga hemkunskap i frisörstolen också... najs najs. Efter det måste jag skynda mig hem JÄTTE fort för att jag ska typ vara barnvakt, eller det är mest för att hålla uppe kontakten med barna, de är ju så små så de glömmer väl mig snart i guess? Nej vad ledsen jag blev nu. Nu måste jag iaf plugga vidare. 

13-2-13

Imorgon är det alla ♥ dag! Woho då har jag spanskaprov! Seriöst liksom.
Idag har det varit en bra dag, fast den varit lång. Slutet av dagen var bra iaf.
 
Imorgon är det lite osäkert över vad jag ska göra och med vem jag ska vara, men får se.
Vad ska ni göra?
 
Bild från 2011, tycker faktiskt denna bild är lite små cool ;)

Oanvänd outfit

Jag tänkte vara duktig igår morse och ta bild på min outfit och allt det där, MEN efter att bilderna är tagna så kommer jag på att jag inte alls vill ha den blusen/skjortan som jag hade på mig. Jag fick då byta lite snabbt, krångel krångel. Jag hann ju iaf (som ni redan vet) ta lite nya bilder. Iallafall, här är den gamla outfiten

I was here

Bara för att det fortfarande är mörkt ute så kan jag inte ta några bra bilder.... 
Men lyssna rpå lite gamla Beyoncé låtar, helt okej morgon. 
 
Ni får en skön bild istället
 
 

Dagens


Lista

1. Är du singel? Aa
2. Är du lycklig? Japp
3. Är du uttråkad? Sådär
4. Är du ledsen? Nopp
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? Nej 
8. Är du en cooling? Just nu, nej
9. Är du från Irland? Men wtf, nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Ja

skit

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?  Vet inte, har inte hänt för mig nån gång, så vet inte
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja 
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Mhm 
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Jaa, haha
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Aa
6. Har du haft en hemlig beundrare? Ingen aning, lisom vitsen med hemlig
7. Är du kär? Kanske
8. Vill du gifta dig i framtiden? Ja!

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon, eller ibland hår
3. Katt eller hund? Katt
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Bästa vänner 
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Beror på med vem
8. Pengar eller lycka? Lycka
9. Dag eller natt? Båda
10. Skype eller mobil? Mobil

10 ”Har du nånsin…”

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Är inte så busig så jag smiter hemifrån
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Aa
4. Hoppat Bungee Jump?  Nej, men vill!
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja
6. Ätit en hel tårta? Nej 
7. Gjort bort dig offentligt? Vem har inte!? 
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Mhm
9. Gråtit när ett husdjur dog? Varje gång i en film 
10. Velat försvinna? Ja! 

skit

Vad såg du på tv sist? Vänner
Vems blogg läste du sist? Kenzas
Vad åt du sist? Nån gryta med ris
Vem pratade du med sist? Mamma
Vem ringde du sist? Mamma
Vem messade du sist? Nicole
Vad läste du sist ”bok”?  Nån Mari Jungstedt
Vem pussade du sist? ...
Vem kramde du sist? Therese
Vem bjöd du sist på något? Ingen aning, hahah
Vad köpte du sist? En tröja och en väska


SO

Har SO och sitter och läser en text om abrahams religioner...
Går sådär.
 
Idag ska jag plugga med Therese, svenska läxa. Mysigt.
 
Snabb bild

Disssss

Detta måste väl vara en av de mest töntiga reklamerna någonsin? Efter bafucin och zalando.se. Visst, han är otrooooligt snygg men bilderna på han när han fixar till kalsingarna som har åkt hamnat fel blir jag så himla irriterad på alltså... DISS
 

Snabb

Hejhej! Snart går buseen men jag vill bara säga hej till er först. Hoppas ni sovit gott och allt det där och ha en bra tisdag!
En liten sneakpeak på min outfit för dagen. Mina ögonbryn blev helt ushush idag som ni ser... aja hinner inte göra om de nu så hejdå.

Seriöst?

Tydlingen kan man inte gå till den öppna mottagningen med det problem jag har, man måste boka en tid. Så förhoppningsvis får jag en tid idag. Min käke är fortfarande låst och det här är den fjärde dagen nu. Jag orkar inte!
 
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, blir säkert en vanlig dag, men får se.
 
Trött....

Allo

Hejhej! Kvällen bestod av plugg som jag trodde, dock så gjorde jag det med Hanna. Det blir ju lite roligare att göra det med nån. Känner mig relativt säker inför veckans prov, dock så känns hemkunskapen lite sådär... aja who cares???? Skoja. 
Hanna hann dock ta en bild på min urtråkiga outfit idag så här är den. Hanna fick vara med på en bild också haha. Visst är det super med min nya vägg? Kommer bli mer bilder nu bah satt nivet lixom.

Romme

Har precis bokat en resa till Romme. Hahah, ingen resa precis, en dag. Men det ska bli kul.
Nån annan som ska dit av alla barn?
 
Har verkligen inget att blogga om just nu, no inspration. Kom igen ge feedback eller nåt.
Please!?
 
Bara för att jag inte har några bra bilder som passar till detta inlägg...

Spanish

Hej!
Idag har det varit en vanlig dag, men slutade lite senare för det var en extra lektion i spanska, som man måste gå på minst en gång vill jag bara tilläga. 
 
Ska ikväll måla naglarna, duscha och plugga lite. Helt okej iaf, eftersom jag är så sjukt trött just nu.
 
Rätt gammal bild, men har inga nya för tillfället!

11 minuter

Nu kommer bussen om elva minuter så måste gå om 5. Iaf idag händer nog ingenting speciellt. När jag kommer hem ska jag väl fixa lite, tvätta lite, plugga lite och sova lite. Inget ovanligt alltså. Puss hej


Rubrik....

Kom inte på nån bra rubrik, så ja.
Förlåt att jag inte har bloggat, men jag har inte orkat. Hela helgen har min käke varit låst och det är den fortfarande. Jag har sen varit väldigt trött också, där var min ursäkt! Men ska till doktorn imorgon och kolla min käke! 
 
Nu ska jag snart till skolan, woop!? 
 
Bild på min sovkompis! Och bild på den som tar upp hela sängen så att man själv får ligga och pressa vid väggen...

30 minusgrader

Hejhej! hoppas att ni har haft en bra helg! Själv har jag haft det bra men mina ben är heeeeelt slut och värker... I Borlänge (där cupen var) så var det sviiinkallt och mina öron(hade ju såklart glömt mössa) blev typ is... Ushush. Sedan jag kom hem (vid 5) så har jag kollat in mit nya rum, eller det är inte färdigt men det är helt vitt nu! Och nu har jag pluggat sedan kl7. Jag är dock inte färdig med pluggandet än så ska fortsätta med det nu! Puss hej!
Är inne på pappas dator och här finns bara gamla bilder så ja, här är den minst fula bilden jag hittade på mig själv i 6-års åldern... Jag tror att jag är i Cannes här, Frankrike.

††††

Halloj
 
Igår mådde jag inte så bra, därav den dåliga uppdateringen. 
Snart ska jag på gudstjänst och sen ska jag fortsätta fixa lite med den gamla datorn. Idag ska jag ta det lugnt, måla naglarna och ansiktsmask osv. 
 
Nu ska jag gå!
 
Hejdå!

Update

Förlåt!
Men har haft fullt upp här hemma med bla städning av min byxlåda och fixa med en gammal dator.
Därför har bloggningen varit sämst.
Elina är ju på cup nu, så det blir bara uppdatering från mig idag tror jag. Lycka till Elina!
 
Idag har jag inte planerat nåt, förrutom typ Melodifestivalen, jag tror jag har sett det typ varenda år, har blivit lite av en tradition nu.
 
Min byxor före ↑
 
Min byxor efter ↑
 
Känner mig väldigt duktig!

Klipp klipp fattaru?!

Var det bara jag som inte fattade det?!
 
Gammal pluggbild på T och mig
 
Vet inte om jag behöver skriva något här?
 
Amerikanska pannkakor!

No pictures

Jag har inga nya bilder just nu... Har inte hunnit osv. Men jag ska försöka ta lite bilder i helgen! Så ni får nöja er med photobooth och gamla bilder idag. Tänkte faktiskt göra lite tidinställda för idag nu.
 
Idag efter skolan ska jag och T till forum och där ska jag klippa mig. Äntligen! Ska klippa bort så lite som möjligt, hade jag tänkt mig iaf. 
Nu ska jag göra tidinställda!
 
Slitet.... Men nu ska jag spara ut så det blir lååångt!
 
En liten oskyldig bild!
 
 

Rekordfart!

Hejhej! Jag har jobbat i rekordfart hela kvällen så nu har jag bara en liten läxa kvar! Rummet ekar tomt för att allt är borta från byrån/hyllorna och själva byrån är borta och väskan för helgen är packad, känner mig duktig. Nu ska jag göra den där läxan och sedan försöka komma i säng så tidigt som möjligt, måste ju vara så utvilad som möjligt nu i helgen! Känner mig plötsligt lite känslosam av nån anledning... haha höll på att börja gråta helt plötsligt! Jobbig vecka kanske? Nej så får det inte vara för jag räknar med en ännu jobbigare vecka nästa vecka med 3prov, några läxor och inlämningar hit och dit. Jo nu när jag tänker efter, det var nog därför jag började gråta haha
Det var denna bild jag använde i mitt CD. Var det en bra bild tror ni? Ser jag sofistikerad ut? :P 

CV'n

Hejhej! Som Alexandra sa så gick det ganska bra i letandet idag, känns ganska bra! Nu ska jag rensa hela rummet, packa och plugga resten av kvällen och har sjukt bråttom om jag vill lägga mig innan 12 ikväll så byebye.

Hard work, work

Håller på och mejlar lite butiker nu, angående sommarjobb. Jobbar hårt för det här. 
Gick ganska lyckat idag tycker jag, med sökandet alltså. Lämmnade många CV:n och fick många mejladresser. Najs!
 

Eskimå kyss

Sitter i cafeterian och softar lite innan jag ska på min sista lektion för idag. Efter det ska jag och Elina söka lite sommarjobb.... As always!
Fina vänner!


Schoola

Hejhej! Jag gick upp lite extra tidigt idag för att jag skulle hinna blogga lite ordentligt! Bra va? Idag börjar dagen med syslöd vilket är hemskt, men resten av dagen är ganska chill så det är chill ^^.
Efter skolan ska jag och Alexandra (väl förberedda med massa cv'n i väskan) gå runt i Sickla och leta sommarjobb. Vi har ju fortfarande inget... Men idag ska vi satsar hååårt och ska få ett nu! Jag har dock ganska bråttom hem eftersom jag måste packa inför helgen(jag ska till Borlänge på tunering och ska möta massa Dala-lag) och rensa mitt rum, allt ska ju bort och jag har grejer överallt! Ushush lite läxor ska jag väl hinna med också men jag tror jag ska göra de idag i skolan.Ushush igeeeen.
Ha en bra torsdag!
En outfit från förra veckan men som av någon anledning inte kom upp förra veckan...

Sorry!

Men har verkligen inte hunnit blogga idag! Ledsen.
 
Har verkligen haft en dålig dag idag. 
Först och främst så har jag så ont i mina tändern, så fort jag sväljer gör det jätte ont. Jag har knappt kunnat äta idag, så dagen blev ju inte så bra.
Pga att jag inte kunnat äta så har jag blivit väldigt trött.
Sen när vi väntar på bussen och det är kallt och det snöar!!! Så kommer bussen och stänker upp massa snöslask på mina byxor....
Nu tittar jag på fotboll och Sverige ligger under. Allt går så bra idag...
Nu ska jag plugga lite spanska!
 
Vill vara glad, men det är svårt.

Ont

Hej!
Har super ont i tänderna just nu, eftersom alla mina gluggar ska igen. Kommer svälta ihjäl idag. Min ny a diet är tandställningsdieten, funkar väldigt bra! 
 
Men idag blir det först skola och sen konfa. Kommer inte orka nåt av det, eftersom jag inte får nån energi, eftersom jag inte kan äta.... Älskar min diet.
 
Allt är kaos just nu!

Black and Hello!

Jag har inte hunnit blogga om jag ska vara heeeeelt ärlig. Nu måste jag fixa mig också så, ni får klara er tills nästa gång jag bloggar. Idag måste jag fixa mitt rum och göra alla läxor så uppdateringen kommer inte vara på topp... Torsdagen kommer antagligen också vara fullbokad men nåt inlägg ska jag väl kunna slänga in då och då.
Gårdagens outfit. Tog bilderna suuuper snabbt igår morse så de är fula och suger


Nails

Jag skulle verkligen vilja fixa mina naglar, men har ork eller har inte pengar som jag vill lägga på det. Jag vill ha dom gratis, typ! Men inget här i världen är ju gratis... Förutom sådna där smakprov på mat på Ica Maxi.
 
 
Kissie (Alexandra) har väldigt snygga nagalar tycker jag!

Wanted

Längsen jag körde en sån, så nu kör vi!
 
Allt detta är från Gina Tricot. Funderar på att köpa nåt här, fick ju två presentkort på Gina när jag fyllde år!

Tandläkaren

Sitter och väntar på att min tid ska komma, alltså tandläkartiden....
Vill egentligen bara åka hem och mysa, men nej, nu sitter jag här och väntar.
Hoppas allt blir bra!
Bilden behöver vi inte kommentera, men inlägget får ni gärna kommentera!!!

Förlåt bilden var så ful, så jag gjorde den suddig och B&W

Home

Hola människor.
Hemma nu och ska plugga lite engelska. 
Ikväll ska jag titta på Top model Sverige. Har ni sett något avsnitt?
Ikväll är det ju makeover time, det är typ det som är roligast!
 
Loong time agooo!!!!

Tyckte den var ganska sann


Let her go

Lyssnar på den låten för tillfället, tycker inte om hans röst alls men jag gillar melodin, texten och gitarren. 
Nu är jag iaf hemma och jag känner just nu för att vara duktig och göra mina sysslor+ träna+ plugga. Jag måste som sagt också rensa hela mitt rum typ för att pappa ska ju jobba med det i helgen. Har därför lite bråttom så seeuu

Morgoninlägg

 Vet aldrig hur jag ska börja inlägg! Det blir så stelt om man bah "Hej bloggen!". Aja det här är ju också en början så.
 
Idag har jag en väldigt jobbig dag i skolan. Orkar verkligen inte, men snart är det sportlov!
Efter skolan ska jag till en kompis, trevligt. 
 
Morgoninlägg kan inte bli intressanta!
 
Mitt hår är kaos, sen kör jag på ett litet oskyldigt leende...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Videoblogg

 Typ världens fulaste men ah.

Blah blah blah

Sitter och lyssnar på Keshas gamla låt. Vet inte vad jag tycker om henne, har alltid tyckt att hon är liite för mycket, typ.
 
Men idag var det mysigt. Först var jag bara och tog det lugnt. Sedan blev jag och Elina skjutsade till Fisksätra, där vi gick på en gudstjänst. Vi höll på att missa den pga att vi inte visste vart vi var typ. Hahah. 
Nu har jag bara tagit det lugnt hemma och ska snart plugga lite spanska och SO.
 
Jag vet att jag skulle sluta men jag har inga bilder, sen behövde jag lägga ut denna bild, måste få dela med mig av detta skrattanfall man får!

Another wave in the ocean

Till och börja med vill jag säga tack till för den ej existerande responsen på designen! Var det ett tecken på att den är ful eller hur ska vi ta det?
 

Dagen började med träning och sedan snabbt hem, duscha, fixa och sedan vidare till Fisksätra där de hade en lite senare Gudstjänst än Nacka Kyrka.Vi (jag o Alexandra)fick sedan skjuts hem och nu sitter jag och pluggar, eller tog precis en lite paus... Fyfan asså skolan tar kål på mig. 
Imorgon är det måndag eller ska jag säga hatdag? Aja måndagens eftermiddag kommer väl antagligen också spenderas med massa plugg, min bästa vän♥
Nej nu ska jag sluta klaga och sätta fart istället, vill ju få bättre betyg dennna termin så det är bara att börja... 
Vid åtta ikväll kommer en videoblogg upp, så klicka er in här klockan 20.00 så kommer ni få se på videoblogg! Seeuuu

<3


Gäster

Igår hade jag gäster, det var jätte trevligt. Vi tittade på Melodifestivalen, spelade tv-spel och lyssnade på bra musik. 
Idag ska jag på gudstjänst med Elina och sen hade jag tänkt klippa mig, men vet inte om det blir av nu... Hade bara tänkt klippa topparna iaf, vill spara ut. Sen är jag lite småsugen på att färga/tona, men vet inte hur. 
Förslag?
 
Bild från i fredags

Delat överallt

Hejhej! Nu har vi delat våran blogg på alla möjliga sidor så sorry för spammm. 
Iaf, vi möttes vi 11 då vi skulle gå upp till stället vi alltid fotar på. Väl framme så fotade vi litegrann och sedan kom en asfettmegajobbig-familj som skulle stå och stirra samtidigt som de log mot oss heeela photoshooten. Extremtmegasuperblääjobbiga! Fyfan så många bilder som bara blev fula pga. dem... Ushush. Grejen var att de inte haja vinken heller när vi bytta plats 2 gånger och stirrade surt tillbaka och sa några irreterande ord som "seriöst?, Allvarligt?, På riktigt?"- riktat mot de. Men nej vi var antagligen för snygga för att de skulle kunna ta blicken ifrån oss, haha. Dumsnutar. Nu tänkte vi göra en videoblogg nu dagen till ära så byee

Ny design igen!

Vad tycker ni??

Photoshoot

Hej!
Idag var det upp tidigt för att duscha och fixa mig inför min och Elinas fotografering. 
Äntligen blir det ny header+design! 
 
Så nu håller jag på och fixa mig och ska snart möta Elina.
 
Puss!
 
Bild från förra fotograferingen, vet att jag har lagt ut den här flera gånger, men jag slutar aldrig garva åt den!

Bra fredag!

Har haft en grym fredag idag!
 
Jag och Elina letade och letade efter sommarjobb och har skickat CV osv, så vi får vänta och hoppas på att dom säger ja!
 
Sen fikade vi lite på Gateau, väldigt mysigt.
Efter det åkte vi hem till mig, kollade på Grey´s och sjöng Karoke, hahah.
Gammal klassiker, vi fick också reda på att typ alla våra låtar som vi sjöng på när vi var små hade ett annat innehåll...
 
Sedan tog Elina några bilder på mig till mitt CV.
 

Letar som attan

Vi letar och letar... ushush hejdå! 

Bilden inställd

Skulle egentligen ha bild nu, men den är inställd, så jag slutar! Hurra skulle jag ha tänkt om jag inte skulleva med Elina idag som slutar vid två. Så jag och E väntar här i skolan och pluggar osv.
 
Helt okej ändå.
 
 
 
Vi vet att ljuset suger, men men

Ser ni något nytt?

Den som får rätt får en länk, så hurry up! 

Godmorgon

Hejhej! Nu ska jag snart iväg till skolan. Efter skolan ska ju Alexandra och jag gå runt lite överallt för att hitta ett sånt där förbannat sommarjobb som ska vara hemskt svårt att hitta som 15åring... Aja det ska nog gå bra, vi måste ju hitta ett.
Vi har också bestämt att på lördagmorgon innanmin match så ska vi ÄNTLIGEN fotografera! Ny header och ny design står på schemat så ni har säkert en roligare helg än mig framför er (det är jag som fixar designen på denna blogg eftersom Alexandra är så okunnig, haha). Ha en bra fredag people!
Snart ska vi till Duved också så då kommer vi ha många bilder på lager!
 

Jambo!

Jambo!
Shit jag är pro på swahili.......Eller swahil?
 
Idag ska jag och Elina söka lite sommarjobb. Jobbar hårt nu.
Har känt mig jätte flummig hela kvällen och morgonen, eller nu rättare sagt. Har tagit bilder på mig själv och typ garvat sönder, vad är fel på mig? Jag kanske är för ensam?
 
Här kommer några bilder från morgonen
 
Första, fett seriös
 
andra, mindre seriös
 
tredje, här börjar det spåra ur 

RSS 2.0