Lägger ner

Vi tänkte lägga ner bloggen igen så nivet. Kommer låsa den och kommer kaaaanske blogga lite då och då så vill ni ha lösenordet så får ni fråga på fb eller insta. Kommer sakna detta liiiite men det är nog bäst ändå. Får se om vi kommer tillbaka snart igen! Om inte, ha ett bra liv!


Näst sista dagen

Näst sista dagen i skolan, sen blir det prao två veckor! Det ska bli jätte kul. Jag slipper skolan och får tillbringa två veckor med Elina, hur bra som helst jue!
 
Nu ska jag fixa mig lite innan skolan, oj nu blev det bråttom!
 
bild från Assisi!

Sweden

Hej! I måndags kom jag hem från nåt som måste vara det bästa jag nånsin gjort, minne för livet!
Men jag blev också sjuk, så jag var hemma från skolan igår.
Idag var jag i skolan och jag har saknat alla och snart är det prao! Ohh ska bli så sjukt kul.
Här är lite bilder från Italien!


Hemma

Hejhej! Kom hem fredag natt och idag har det varit fullt upp. Har nämligen gäster ikväll och har verkligen superbråttom nu! Hoppas ni hat haft ett bra påsklov för det har jag! Puss

Italien, Danmark, konfirmation, fotboll...

Hej bloggiseeen. (OBS, inget "hejhej" i början!!) Alexandra är typ på sitt plan påväg till Italien just nu... Buhuu :(. Okej jag kommer inte heller vara hemma iof. Jag åker nämligen till Danmark på fotbollsläger imorgon. Ska bli rätt kul tror jag. Förutom att jag måste fixa kroppen till dess. Nivet raka bena, klippa mina enorma tånaglar för att det typ gör ont att springa med de, okej sååå långa är de inte. Skrubba kroppen, smörja kroppen och jaa ni fattar. PACKA måste jag göra också! Ahhh ångest. Ska försöka hinna med lite matte också. Nej nu blev det mycket, måste göra en lista, puss.

RSS 2.0